Nie musisz.
Poczucia humoru nie można Ci odmówić, @Bocca-Lupo, podobnie jak, @elsie i @okonek
Lubimy żartować.
12/14
Tak mnie z @Bingolą udanie naśladujecie, parodiujecie, że przez chwilę myślałem, że to mój temat.
Widzisz jak potrafimy Cię czasami zaskoczyć i udowodnić, że czytamy to co piszesz
Fakt, nie da się ukryć, @Bocca-Lupo
Spoko quiz
A wyniku nie podam heh
Dlaczego? Ja kiedyś rozwiązując quiz miałam dwie odpowiedzi poprawne nie musimy się znać na wszystkim i wszystko wiedzieć.
A agenci na Be… i Le. wciąć piszą, że wszyscy się ze mnie nabijają, traktują niepoważnie i się tylko błaźnię, gdy inteligentni gołym okiem widzą, jak kompatybilne światopoglądowo są moje wypowiedzi i tematy.
Kiedys udalo mi sie osiagnac okraglutkie zero, wynikow ujemnych nie przewidziano🤣
Wino tez z harmonijnych winogron, a podobno nieharmonijne
A wczoraj kupilam tym razem w tureckim sklepie swieze nieprzetworzone dakte i co?
Okazaly sie nieharmonijnie niejadalne prawie
Wiec i sklep trurecki odpada.
Oni się tak droczą z Tobą, musisz im to wybaczyć
Ale nie jestem pewna czy praca nie jest nieharmonijna
Hahahaha
Zgoda miałem 8 a mogło być lepiej nie tak wybrałem
To widzisz jak popularne staly sie twoje tematy!
Nie chce cie martwic, ale ten wynik jest niestety bardzo nieharmonijny zeby nie ppowiedziec: patologiczny
bo chyba zdajesz sobie sprawe jak bardzo sie myla wiadomonacyjni naukowcy
No i bardzo słusznie i sensownie, ba warte są tego, gdy ludzkość brnie w niewłaściwym kierunku, choć z drugiej strony rosną jej możliwości świadomościowe i technologiczne.
A ja już się nieharmonijnie cieszyłam, że jest całkiem niezły.