W jakim aktualnie jesteście nastroju?

W tej chwili jestem w stanie przed zaśnięciem.

2 polubienia

Lamus!

1 polubienie

Co lamus? Piwo mnie przymuliło.

1 polubienie

Szybko. Ja nadal prawie trzeźwy.

1 polubienie

Ja bym brał Redmi 8. Dobra bateria, zrobi nieźle zdjęcia, posłucha muzy

Starość nie radość. Bywaj, bo spadam. :beer:

2 polubienia

Niech ci się przyśni ocean wódki.

1 polubienie

podziel sie patentem z tym szklem?

1 polubienie

O ścianę rzuciła.

a twoi kuzyni wiedza?

Co mają wiedzieć?

Żaden patent, nad koszem tłukłam szklankę, która wystawała, ( oczywiście odwróciłam głowę w bok by mi coś do oka nie wleciało) a potem gdy już było jej pół…sama wypadła podwarzona lekko nożykiem… super widok ;] bo już się zaczynałam martwić jak ją wyjąć…

1 polubienie

Jestem w dobrym nastroju. Przeczytałam właśnie książkę i idę zaraz pozapalać świece na tarasie. Posiedzimy sobie we dwoje, może nawet kieliszek wina wleci.

2 polubienia

W złym

2 polubienia

jak sciana wytrzymala?

Moja mama też w szpitalu :frowning:
Ale jestem dobrej myśli :slight_smile: Trzymaj się :kissing_smiling_eyes:

2 polubienia

dzieki

1 polubienie

Póki co to jest dobrze i lepiej nie musi być, po co przeginać, z rana byłem rozmarzony przy muzyce aż do teraz. Jutro też ma tak być

1 polubienie

Windows phone 8 to ostatnia zaktualizowana wersja, była też z Win 10 ale wycofana z aktualizacji po 5 miesiącach, z braku zainteresowania była plajta. Leży umnie taki jeden, i faktycznie jest tak jak piszesz, dlatego leży, dodatkowo sam gdzieś się łączył z kimś, tyle że moje konto w Microsoft pozostało jako ich własność w chmurze. Bez konta usługi nie działają

Wierzyłem w ciebie że dasz radę, i się nie zawiodłem. Dziękuję:hugs::kissing_closed_eyes::speak_no_evil:

1 polubienie