Już mi się przypomniało skąd to zero się wzięło hehe ![]()
Nie lubię Stonogi, ale wyjątkowo ciekawie gada … Doceńmy, że mówił o Panie Zero i ani razu nie przeklną, a to jest sztuka …
Pod sam koniec Stonoga moim zdaniem trochę bez sensu …
Ale jaja … Nie myślałem, że już jest aż tak źle … Z PiSem …
@anon52897632, @GumowaKaczka. Zero to sie wzielo od wypowiedzi byłego premiera Leszka Millera.
Natomiast nazywanie Ziobry glupcem to mocne niedocenianie przeciwnika, w polityce niewybaczalne.
Jego ambicje i ego maja rozmiary nie tyle Mt. Everest co calych Himalajow. Przy tym, co by nie mowic czas prezesowi sie kurczy, a kuty na cztery kopyta Ziobro jeszcze troche go ma. Pawlowicz i Macierewicz to zrozumieli i zalatwili sobie dobrze platne synekury w TK i jako wieczny rzeczoznawca od Smolenska i posel.
to jakis nowy gatunek plaskoziemcow? tym razem specjalistow od behawiorystyki zwierzat?
ja to wiem, ale tych co zyja z zabijania lub chca na tym upiec polityczna pieczen zadne rzeczowe argumenty nie przekonaja.
Czyli po rządzie
ciekawe czy Ziobro znowu zniszczy laptopa?
Eeee nie jestem w temacie chyba xd
jak pierwszy raz Ziobro odchodzil z rzadu w 2007 (tez byl ministrem sprawiedliwosci i prokuratorem generalnym)
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,4886825.html
Jutro naczelnik zdecyduje co z ziobrem.
Tymczasem Duda sugeruje zawetowanie ustawy futerkowej. Byt rolnika ma być najważniejszy.
hodowca dzikich zwierzat na futra to rolnik?
Duda to pewnie mysli, ze mleko produkuja w fabrykach gipsu.
Duda myśi? Nie przesadzaj.
no tak, podstawowe odruchy nie wymagaja myslenia.
Wymiana zawartości kuwety jest wytresowana…
to odruch podstawowy.
ale teraz jest w ciekawej sytuacji - Rydzyk futra popiera, prezes nie.
zeby mu sie pod kopula nie zagotowalo…
A co u się pod tą kopułą ma gotować? Narobi bzdetów jak zawsze.
Szaragowy tu wygra, bo rydzyk prezydenta dudowi nie dawał, a szaragowy może go nawet zdjąć, jak zechce. Każe mu abdykować i po dudzie.
zobaczymy jak to pojdzie - na tym normalni rolnicy nie straca.
futra to margines a nie produkcja rolna
a rynek chinski chlonny, na koszerne czy nie nie patrza.