Widzieliście już nowy symbol Polski?

Obawiam sie LGBT czy jak im tam,tylko czeka na okazje by sie pod to podpiąc.
Bylem chyba 3 latatemu,na poznanskim spedzie tych…nowoczesnych czy cuś…
Cieszylem sie na spotkanie wielu kumpli z liceum bo tak wskazywal fejs.
A co zastalem?Manife lesbijek i agitke ogolonych na łyso idiotek ktore nawet nie do konca wiedzialy,o czym krzyczały.
Tak wiec,nie jest to takie pewne kto skorzysta z okazji na robienie gnoju.

Nie chce mi się wgłębiać w ten temat, ale tyle co ja o nich praktycznie wiem, to jest więcej, niż wiedzą łącznie wszyscy z naszego forum.

1 polubienie

To napisz cos wreszcie oprocz tego ze Ci sie nie chce.Bo juz mnie wkurzasz :innocent: :wink:
Jest wieczor a o stalnowskiej zbrodni na 130 tysiacach Polakow,mimo sugestii,nie piszesz…
Ok.Jak sie wkoorvie [a sa akurat dzisiaj okoliczności po temu] sam to zrobie.

1 polubienie

Sorry, zapomniałem. Z tego, co teraz pamiętam, to było 112 000 zastrzelonych w tył głowy Polaków, którzy nagle stali się obywatelami ZSRR. Drugie tyle pojechało na Sybir. Jak widać, to ilościowo Katyń przy tym, to pikuś. A kolega @GumowaKaczka tak chwali Putina, który, gdyby mógł, zrobił by to samo. Podobnie, jak @harmonik piewca ZSRR.

2 polubienia

Dwie policyjne pały XD

1 polubienie

I tak wszyscy zapomna lub ominą.
Lepiej dzisiaj sie sie gada o lgtb czy jak im tam.
Fiuty pisza o tym co pasuje im jak do rany przyłóz.

Ech … Miałem nadzieję, że pierwszy to zauważyłem hehe :sneezing_face: :rofl:

1 polubienie

To juz podlega pod psychiatrie.

1 polubienie

Co takiego ?

Ten"symbol" i usilne dorabianie do tego,podworkowej filozofii.

Żadnej podwórkowej filozofii … Po prostu to wygląda jak dwie policyjne pały i nic tego nie zmieni

To nie jest żadna “podwórkowa filozofia” collins. To jeden z lepszych rysunków jakie się ostatnio pojawiły. W kilku kreskach wyraża istotę tego co dzieje się w Polsce - przemoc, agresja, opresja a wszystko podszyte niestety kościelną propagandą w stylu Jedraszewskiego i wielu innych.

3 polubienia

Jakiego aresztowania ?

Niestety, ale tak jest. Co widać np było z Trójką.

1 polubienie

Się mi kojarzy z dwoma nagimi mieczami spod Grunwaldu :thinking:

3 polubienia

A skad to sie wzielo?Kto to wyartykulowal jako pierwszy i w jakim celu?
Jak patrze na to,w pierwszym odruchu widze krzyzakow,co budzi we mnie usmiech i raczej brak zainteresowania.
No ale z tego powinna widac wynikac jedynie sluszna krytyka pisowskiego potopu.
Sorry koledzy…Ale posmiejcie sie z kims innym.Ja nie biore udzialu w masówkach.A juz w internecie,w ogóle!
Dla mnie to minimum przyzwoitosci.

1 polubienie

I słusznie Ci się kojarzy! Krzyżacy też mieli “Boga na ustach a miecz w ręce”

2 polubienia

Nic sie nie przejmuj.Tego i tak nikt nie czyta.
Brakuje cweli z LGTB

1 polubienie

Dwie policyjne pały zwane tonfami, nijak mi się nie kojarzą z Grunwaldem. Ale mam o wiele bliższe skojarzenia, a nawet osobiste wspomnienia na temat tego sprzętu i tych, który go używali. Zresztą takie dwie miałem w domu, jako trofeum. Własmemi rencyma zdobyłem.

4 polubienia

Moja własna…

3 polubienia