Wsyćkie rącki do góry, tańcymy?

I wydało się :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Niom,
dobra spadam stąd. Do siego :carrot: :upside_down_face: :smiling_face_with_three_hearts: :wave: :boom: :pig_nose: :mouse: :dog: :footprints: :rat: :mouse2: :turtle: :rose: :honeybee: :palm_tree: :avocado: :popcorn: :hamburger: :lollipop: :custard: :cupcake: :cake: :birthday: :cookie: :tumbler_glass: :champagne: :earth_africa: :beer:

3 polubienia

Co mi skąpisz emitek? :sob:

Wszystkiego dobrego w Nowym roku @humoreska
:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::dancer::dancer::dancer::dancer::dancer::dancer::dancer::dancer::dancer::clinking_glasses::champagne::wine_glass::clinking_glasses::champagne::wine_glass::clinking_glasses::champagne::wine_glass::tropical_drink::cocktail::tumbler_glass::tropical_drink::cocktail::tumbler_glass::tropical_drink::cocktail::tumbler_glass::fireworks::sparkler::fireworks::sparkler::fireworks::sparkler::fireworks::sparkler::fireworks::notes::notes::notes::notes::notes::notes::notes::notes::notes:

1 polubienie

@efka, @humoreska możecie wziąć zimny prysznic?

1 polubienie

@okonek, o co chodzi tym razem?

Nadmiar emotek
Oczy bolą :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja się dopiero rozkręcam :rofl:

Spoko.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :champagne:

1 polubienie

To jutro :joy::innocent:

Z nowym rokiem nowym krokiem

1 polubienie

zimny prysznic to ty weź lepiej, nie logowałam się od wczoraj zaledwie a dziś patrze że rączki cię zaswędziały i bana kliknęłaś dla jajec mi a ja nawet nie wiedziałam, że go mam . Od wczoraj???Jak cię okonek znowu zaswędzą łapeczki to weź sobie wsadz łapki ale piętro niżej!