Pamietam jak kiedys wychodzile z kina i uslyszalem,“coorva ale szprycha”.Ale wcale sie nie buntowalem
Nie szarżujmy @birbant, bo…
Daj pierwsze litery i określ ostatni obrazek. Chyba że jest nie więcej, niż dwa słowa. Wtedy litery niepotrzebne.
R.T. źle wstawiłam dwa obrazki, powinny być złączone?
Odpowiedzi przyjmuję tylko 30 lutego na pw
Reszta trudna?
Tak
Te @Bingola nie na forum…
@efka Właśnie chodziło mi o to, by dać temu sodowi jakieś określenie, np liczbę atomową, bo takie są zasady. W tym rebusie, rozwiązania można było się domyśleć z kontekstu, ale z samych kamyczków trudno się domyśleć, co przedstawiają. Bo podobnych jest w bród.
I na dodatek ten ostatni obrazek jest obcięty
Już się nie czepia…, dobra…
@Bingola, @birbant, nie znam się na rebusach! Na zgadywaniu i tworzeniu. Więcej tu nie wlezę.
Po co mi to było? Teraz mnie będą do rana poprawiać
Ale życzliwie…
Właśnie
Obrazki szybko znalazłam i zrobiłam to na telefonie.
A Ty wiesz, ile mnie poprawiali, jak zacząłem te rebusa uskuteczniać? Jeszcze się czepiają…
Na telefonie??? Oj to szacun, ja bym nie zrobił!
Dlatego trzeba popracować nad nowymi zagadkami. Stać się ich prekursorem, ustalić swoje zasady i nikt nas nie poprawi
@Bingola, dlaczego? Na telefonie robi się szybko. Ino niedokładnie
Ściągam obrazki w różnych formatach, muszę kadrować, dlatego efekt jest jaki jest.
No wiem, że można nawet filmy montować, ale ja wolę w komputerze.
Telefon nie zajmuje dużo miejsca na ławie, i można w każdej chwili do niego dokończyć, coś przeczytać, napisać jedną ręką, a drugą mieszać w garach
A co nogami w tem czasie?
Ty, kolego @Birbant, nie zadawaj tu podchwytliwych i frywolnych pytań!