Okularnik siedzi przed jakimś rysunkiem. Cała Polska jak długa i szeroka co tydzień oglądała, jak je szkicował … Jak się nazywał?
O kurcze, ale to bylo dawno… Chyba jeszcze w czarno-białej telewizji…
Tak. W czarno - białej. Pięęęknie szkicował pan profesor Wiktor.
Kuchnia, gdyby on w teście był, to by każdy wiedział, a że jest w rebusie, to czarna magia …
No czary normalnie czary …
Cos tam poskladalam. Ale ja na samolotach się nie znam
A kto tam się zna. Ja też nie, on ma tylko 2 litery. Jak resztę sobie rozwiążesz, to te dwie Ci z kontekstu wyjdą.
Eee, AI szybsza. Model ustaliła
Czy to słowo znam, to pytanio - odpowiedź? Brawo! Jest ok!.
chyba tylko ja wyindualizowałam się tu z rozintelektualizowanego tłumu
Słuchaj podpowiedzi i też rozwiążesz
Pierwszy obrazek…, to hokus-pokus jakiś, czy coś…
Dopiero teraz zaglądłem, bo z pewnych względów byłem poza laptopem. od czwartka.
Słowne już wzięte.
Pierwszy rebus występywa u mniej joko prostokątna szara plama, dopiero wyświetla się po powiększeniu. Też tak macie? Zresztą, nietrudny, dał się od pierwszego wejrzenia. Nazwał bym go jednak nie osobą, ale zawodem. Dość osobliwem, rzadko już spotykanem.
Resztę będę mógł rozwiązywać dopiero w poniedziałek, czyli jutro…
I co rozwiązał? Pytam, bo mnie to interesuje …
Czy nie rozwiązał …
Jasne, że rozwiązał. Dwa pierwsze na telefonie, a tego ptaszka musiał na laptopie, bo na telefonie, to on był popielaty, ten ptaszek, co go wsadzili i musiał siedzieć kucając. Ciekawe co narozrabiał?
Obesrał służbowe auto Kaczyńskiemu, a może bezpośrednio na ten kartoflany łeb?
To był rebusiak z równoległego świata. W tym równoległym świecie jedne rzeczy są takie same jak w naszym, inne nieco inne. W każdym razie tego popielatego zamknęli, bo podał ciepłe piwo … A jest tam zasada, że podaje się zimne. W tym świecie nikt za to nikogo nie zamyka…
No, ale w innym świecie… Sam już wiesz.
Za ciepłe piwo to i w tem świecie bym zamykał w kiciu. To profanacja jest…
Mi podali dziś zimne…Gulden Draak - Biała butla (Bo jest też czarna).
Piwo, które da się wypić, polecam.
Brzeg jest, tylko koła nie widzę wkoło.
Hominimuś.
xxxx Kolobrzegu odpadło w aucie xxxx
i kierowcy z tego nie było za wesoło…
Flaga jest wbita koło brzegu
W zasadzie, to w brzeg ją wbili.