To znikamy!
@Aszka_J
To moze sie wymienimy?
Ja mam ptaka ale nie mam nazwiska slawnego
@Benasek chciałem być precyzyjny, najpierw ile potem czego
@birbant
Bardzo elegancka sloneczna i dyskretna podpowiedz
To moze mnie tez z tym nazwiskiem skierujesz w odpowiednia strone?
Fajnie ze mozna sobie przy okazji pogadac tj popisac
A ja wam zrobie kiedys zagadki po niemiecku, to zobaczycie jak to jest jak sie musi wiekszosc tlumaczyc zwlaszcza ten exel
Dla Miska rowerek by Was szybciej gonil …
A dla Was po skuterku, by nie zlapal …
@ata-ata nie wiem w jaki sposób?
Chciałem być jednym z pierwszych, więc po poobiedniej drzemce zaraz siadłem do komputera i co widzę? Widzę że wszyscy już są po robocie.Takie to pracowite i utalentowane towarzystwo.
Więc już bez zbędnych ambicji, wysyłam i wracam do realu.
Atka, ja już mam tego ptaka. Trudziłam się nad nim, bo nie doczytałam i go za anagram wzięłam trąba jedna Ale Ty też pewnie masz już komplet
Jeeeezu, benasku jak ja lubię motory i skutery ! Ta wolność, ten wiatr we włosach ! No kurczę ! Wolę od samochodów. No… z jednym może wyjątkiem - jak nie pada !
Ten ptak miał u mnie już dawno zaistnieć w pewnej zagadce ilustrowanej zdjęciem … Będę musiał z nią poczekać znów co najmniej tyle ile już czekałem …
Skutery też lubię. Do tego stopnia, że sobie kiedyś kupiłem i mam do tej pory
Dobra, ciiiicho, żeby nie było skojarzeń za szybko
A pamiętasz taki tekst z podstawówki z miną zbitego psa pod tytułem:
"Daaaasz się przewieeeeźć:?
Jasne, że dam. Tylko przypomnij.
Zajadę pod wiadomą hacjendę skuterem, wsiądziesz i pognamy w cholerę …
Hahahha, no to stoi
Myślę jednak, że te przejażdżki się na mnie nie skończą
Tylko pamiętaj - ja pierwsza ! Zaklepane !
@Aszka_J
Komplet mam ale ja mam troche trudniej bo niektore polskie wyrazy wypadly mi z pamieci, niektorych po polsku nie znam (exel, nazwiska politykow aktorow i innych ViPow) no i wyszukiwarke mam tylko niemiecka i angielska. A angielska na ten trzeci obrazek napisala ze to jest szetlandzkie pony
Musze sie niezle nagimnastykowac zeby to wszystko poukladac
A poprzednie zagadki byly dla mnie za trudne choc cwicze sie czytajac poprzednie rozwiazanioa zagadek
Haha !
Wobec tego podwójnie jesteś wielka Atka
Ja od zawsze krzyżówki kupowałam i rozwiązywałam z powodzeniem, ale od rebusów stroniłam, bo nie umiałam zwyczajnie i nie lubiłam. Dopiero od chłopaków nauczyłam się co znaczy np. poprzeczna kreska pomiędzy rysunkami…
Dobrze, że Bingo rozpisuje później rozwiązania kawa na ławę. Dla początkujących, to super sprawa !
@ata-ata Żeby było jasno.
Fakt, że odpowiadasz na pytania, świadczy o tym, że masz klawiaturę.
Fakt, że czytasz posty na tym forum, świadczy o tym, że masz monitor.
Oba te fakty świadczą o tym, że jesteś w posiadaniu komputera.
Komputer, to takie inteligentne urządzenie, które cierpliwie i w pokorze odda to, czym go nafaszerujesz.
Wyszukiwarkę można ustawić tak, aby wyświetlała jedynie strony w żądanym języku. Można też zainstalować jakikolwiek alfabet i cieszyć się z możliwości pisania np. z polskimi znakami diakrytycznymi. Albo chińskimi jeśli czujesz się na siłach.
Fakt posiadania niemieckiej wersji systemu operacyjnego nie ogranicza w żadnym stopniu komunikacji w innych językach.
.to nie są rzeczy skomplikowane.
Mam odmienne zdanie na ten temat. Komputer nie jest inteligentny tylko uzytkownik. Jezeli ktos zajmuje sie informatyka to wie ze nie zawsze jest to takie jak opisujesz. Chocby przyklad tlumacza google albo wyszukiwarka angielska ktora zwierzeta potrzebne do rebusu (na zdjeciu) okresla jako szetlandzkie pony
Komputer nie jest nieomylny
A dla mnie juz jest dosc skomplikowane poslugiwanie sie na zmiane trzema jezykami, a ustawienia mam na ten jezyk, ktorym posluguje sie na codzien
Zmiana ustawien wyszukiwarki, to dwa klknięcia i nie będzie problemu ze skowronkiem nazwanym szetlandzkim pony. Powrót do poprzednich ustawień, to też dwa kliknięcia.
Nie ma czegoś takiego jak angielska czy niemiecka wyszukiwarka. To kwestia ustawień.
Podobnie z polskim alfabetem. W pół minuty go ustawisz i wszystkie ą ę ć ź ć będą dostępne.
.chciałem tylko pomóc i uświadomić.