Zamieszkamy na Marsie?

Uuu///ale brzydactwa :face_vomiting:

1 polubienie

Na maluchy labedzia też mówili, że brzydkie… I co?
Potem niektórzy o malo co nie pękli z zazdrości o wygląd.

4 polubienia

Kto musi to niech się wybiera, poczekam

2 polubienia

A pro po harmonijnego to do kiedy ma sanatorium?

Zależy kiedy mu ruską wizę przyznają.
W razie czego ma w zapasie skierowanie do Korei Polnocnej.
Albo jak ostatnio zauwazyl @Szczery_do_BULU moze go wysłać jako doradcę do Dubaju?
Lub Chin?
https://www.google.com/amp/s/geekweek.interia.pl/raporty/raport-niezwykle-wiezowce-z-calego-swiata/artykuly/newsamp-dwa-wiezowce-jak-z-innej-planety-czyli-phoenix-towers-w-wuha,nId,6185137
Jak by to ustawic w pierścień?

1 polubienie

I spełni się marzenie prezesa o 2 wieżach mauzoleum, sam sobie będzie decydować o opłatach, mediach czy komu wynająć kolejne piętra. Technicznie to marzenie niezależnie ile pochłonie kasy, masa stali i betonu nie utrzyma tylu pięter, im wyżej to większe naporu wiatru. Dźwig na budowie 50 m przy małym wietrze 1,5 m/s / dopuszczalny normami BHP to max 1m/s, odchyla się od pionu około 40 cm. Wątpliwe by biznes się skusił na wyższe piętra. U Gołębiewskiego są problemy by sprzedać lokale powyżej 5 piętra, bo ceny 1m już są z kosmosu, a tu recesja za plecami stoi. Kto bogatemu zabroni ?,

1 polubienie

Ceny tych mieszkań na Marsie będą z kosmosu… :crazy_face:

4 polubienia

Nie mam bitcoinow :frowning:

Może tam taniej? I inflacji nie ma?

1 polubienie

Trzeba wysłać kogoś młodego na prześpiegi niech wyniucha co i jak, opisze i narysuje byle przylatał jeszcze za mojego życia

1 polubienie

Na razie podróż ma Marsa planowana jest tylko w jedną stronę.

1 polubienie

To jak, z własną trumną

Workiem na zwloki, ekologicznym. Choc marsjanski klimat to chyba lepiej zmumifikuje niż egipski fachowiec z czasów faraonów.

1 polubienie

Aż tyle to nie wiem

Jak będzie tam PiS, to inflacja pewna. I to kosmiczna… :grin:

2 polubienia

Jakby wybrali PiS to mówili byśmy o wymarlej cywilizacji pozaziemskiej

3 polubienia