Zanim dziś opustoszeje nasze forum

Czasem urwane skrzydła mogą być przyprawione od nowa…
Dziękuję Ci bardzo za życzenia:) Najlepszego dla Ciebie !!
Buziaki wielkie (za przeproszeniem też) :sunglasses: :blush:

3 polubienia

Co się tak certolita z temy buziakamy?
Dobra i ja zmykam, goście nadchodzą. Bawcie się wyśmienicie, tak, jak i ja zamiaruję. :blush:

2 polubienia

To i ja Wam życznę co nieco, a dlaczegóż nie, w końcu Sylwester jest dla nas wszystkich.
Bawmy się, cieszmy, hulajmy ile sił, ile zdrowia, ile ochoty. :grinning:
I patrzmy z optymizmem w jutro, w nowy rok, wierzmy że świat będzie dla nas przyjazny jeśli tylko my przyjaźnie go będziemy również traktować. :yum:

3 polubienia

Najlepszego, szanowny panie Zygmuncie. :blush:

1 polubienie

Za “najlepszego” szanowny panie Jarosławie dzięki.
Czy Ty czasem nie zaniedbujesz zaproszonych gości Jareczku? :open_mouth:

2 polubienia

Już cztery minuty - za NAS!

1 polubienie

Ależ skąd, panie Zygmuncie, tylko specjalnie dla pana, panie Zygmuncie drogi tu zajrzałem i się nie zawiodłem. Jak tam po nocce sylwestrowej? :grinning:

1 polubienie

Ja nie zaglądałam, bo się “zagrałam”. To nasz pierwszy Sylwester przy stoliku z planszówkami. Tak wyszło, ale mimo sceptycyzmu (uwielbiam bale, ale życie pisze swoje scenariusze) czas spędziłam świetnie, omc (czytaj: o mało co) nie przegapiliśmy północy :)))
Do rzeczy:
Wszystkim pytamkom życzę wszelkiej pomyślności w tym 2020 roku! Szalonych przygód, szaleńczych pomysłów, ekstremalnych wypraw - dla tych, którzy to lubią. Zdrowia - dla tych co go potrzebują. Spokoju, radosnych chwil i dobrego humoru dla wszystkich :slight_smile:

5 polubień

Nocka sylwestrowa panie Jarosławie ? Czy ta nocka miała się czymś różnić od conocnej? Nic o tym nie wiedziałem i nie zwróciłem uwagi.:blush:

Impreza u mnie, trzy panie i dwóch panów. Odpadłem przed 1 po fajerwerkach, ponieważ pijąc niewiele zacząłem tracić kontakt rozmowny z pozostałymi, którzy pili wiele. W sumie było kameralnie, sympatycznie, nie mam powodów do narzekania.

Jedzenia było w bród i bardzo smaczne.m

2 polubienia

Grunt że powodów do narzekania brak. Jako i u mnie nie występują.
Samopoczucie moje dziś zwyczajne, pewnie tak jak i u Ciebie.:blush:

2 polubienia

U mnie umiarkowanie dobre. Nie mam powodów do zmartwień.