ZaPiSałem się do PiS

I pancerne klęczniki.

1 polubienie

To jak w Toruniu będziesz to jeszcze grzyba pocałujesz w dupę. I nie zapomnij… bez samochodu nie przychodz.

1 polubienie

Jeszcze egzorcysta kontrolował mnie będzie. Czy złego ducha LGBT we mnie nie ma.

1 polubienie

To tylko życzyć pozytywnego wyniku :joy:

1 polubienie

Ale @ kolegi @Devil nie przyjmą. Całą gorzałę by im wypił… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

I bimber itd. A to co w przyszłym tyg przyjeżdżasz do Polski?

1 polubienie

Nie.

1 polubienie

A na marsz nie idziesz? No coś ty. Taka uroczystość.

Równo 11 lat będzie jak pancerna ruska Brzoza przypieprzyła w nasz samolot…

1 polubienie

Na marszu będę zdalnie. :crazy_face:

1 polubienie

Zdalnie się nie liczy:) Bo to trza w tłum bez maseczki i przynajmniej z 3 przepisy złamać.

O qrva! Jeszczem miejsca nie zagrzał, a już dupę zmoczyłem.

2 polubienia

Ale masz sznse na wycieraczke przed drzwiami wejsciowymi do willi prezesa. Hoffman zwolnil. Tylko z kotami sie musisz dogadac.

1 polubienie

Szansa nikła, ale jest. Może się dopcham? I przykleję…

2 polubienia

Ty się nie nadajesz na PISowca. Nie wyzwałeś nikogo od lewaków. A mogłeś np Devila :slight_smile:

2 polubienia

Ty się śmiejesz … Jak Ci napiszę, jaki ja wywaliłem numer, to chyba nie uwierzysz. O zmianie czasu dowiedziałem się dwa dni później, gdy już byłem w pracy i ktoś mi przypadkiem o tym bąknął. Zegary jakie wokół mnie się znajdowały, same się przestawiły, więc nic nie musiałem robić, dlatego też zjawiłem się na czas. Nawet nie wiedziałem, że zmiana miała miejsce! Zapomniałem o tym.
Tak, że wiesz… ten tego. Birbantowi też się mogło zdarzyć, że nie wiedział którego dziś :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Z tych nerw zapomniałem. Piooochuuus! @Devil ! Wy nędzni lewacy…!

5 polubień

Żonę trzeba bić i powiedzieć że to nie ty, Coś ukraść i powiedzieć że inni więcej kradli z 2 razy po pijaku jechać i jak złapią mówić że zjadłeś jabłko. Oj stary ty chyba nie przeczytałeś warunków stawianych przez kierownictwo partii.

3 polubienia

Normalnie nie wierzę. Aż taki zakręcony potrafisz być? :upside_down_face:

1 polubienie

Zakręcony jak makaron świderki … Czy mogę Panią zaprosić na kolację? :grin:

Kolacja z joko ...

3 polubienia