Zgodzicie się ze mną, że zagłada nieharmonijnej,

Aeorodynamika takiego wykopu?

2 polubienia

Jak zwykle zasial ferment i wrocil spac do swojej wanny. Moze wanna sie zatkala i po kapieli nie mogl spac harmonik, wiec gasi nude w taki spoosb?

1 polubienie

Nunu, przecież wiem, że dziadzio pogadać nie ma z kim, to tu się wygłupia…

2 polubienia

Zima ostra, nie ma co ryzykować do sanatorium wysyłać, bo jescze w tym wykopie w zaspie utknie?

1 polubienie

Ten facet powyżej zalesił przez kilkanaście lat ten nieużytek, przedstawiony na zdjęciu, jakie trzyma. Są więc ludzie, którzy całym sercem przyczyniają się do tego, by na Ziemi było lepiej. Nie pisze po forach, nie robi z siebie błazna, nie żebrze o przewodnictwa i inne tego typu głupoty, nie stęka, by wszystko p…ęło.

Niestety, tacy jak on muszą żyć na planecie z trutniami puszczającymi bąki i prześcigające się w marudzeniu, jacy to ludzie są źli, sami tylko g. z siebie dając.

2 polubienia

skad mial pieniadze na zalesianie? :thinking: Nawet nie pytam. Z okazji Dnia dziadka nasz harmonik teskni za zyciem rodzinnym.
Czasem dziadek to taka swolocz, ze wnuki czuja ulge, ze dziadka nie ma…ale juz sie zamykam i milcze… :roll_eyes:

1 polubienie

Pewnie kuzyna lesnika…
@Nunu to czego w takich sytuacjach brakuje to ludzie, ktorzy zamiast mielic jezorani i celebrytów z siebie robic biorą się do pracy.
Wolontariat to jeszcze pojecie abstrakcyjne w Polsce…

1 polubienie

Jak by to bylo milo, jakby trumpowi tylek i jajka wymrozilo za to jego bachorzenie :pensive_face: Szkoda, ze tak pozno te generatory zaczeli zalatwiac na zbiorce…

1 polubienie

Jak głębokość torowiska zmniejszy się do 70-80 cm, to też pociagi nie będą wypadać. Poza tym, torowiska mogą być otwierane na sekundy przed przyjazdem pociągów.

1 polubienie

,@okonek, nie potrzebujesz mnie straszyć, bo ja tu naprawdę nie muszę się udzielać. Dla mnie ludzie akceptujący cywilizację to jedna wieka patologia i nie zależy mi, co ten patologiczny gatunek o mnie myśli. Są miliony harmonijnych gatunków, które kocham, a ten patologiczny, nieharmonijny, cywilizowany, do szczęścia mi niepotrzebny.

Każdy myślący, posiadający moją świadomość, byłby z siebie bardzo zadowolony, bo to całkiem niełatwo ogarnąć cały ziemski świat, plus jeszcze Zaświaty, i to w warunkach urabiania i ogłupiania od małego.przez rodziców, szkoły, naukę. Przyda się też kolegom @benasek i @colllins02

Instaluje się 80-centymetrowe torowiska, których celem jest ograniczenie ryzyka wykolejenia pociągu, które nierzadko kończą się ofiarami śmiertelnymi. Następnie jednak to samo torowisko wyposaża się w ruchome klapy, otwierające się na sekundy przed przejazdem składu. W ten sposób ryzyko, które miało zostać wyeliminowane, zostaje przywrócone inną drogą. Awaria klapy i zderzenie z nią pociągu ponownie tworzą scenariusz potencjalnie śmiertelny.

Po co ta kosztowna żonglerka ryzykiem, skoro w przypadku awarii jednego z elementów systemu zagrożenie nie znika, a jedynie zmienia formę?

2 polubienia

Harmonik, jak moja Mroczka przeczytała, że Ty chcesz ogarniać cały świat a trznadla z dzwońcem mylisz, to ona powiedziała, że od dawna tak Wszechświat ogarnia i po netach sie z tym nie obnosi. Gdybyś chciał do Mroczki po jakieś nauki, to ona znajdzie dla Ciebie wolny termin. Tylko wcześniej uprzedź, bo ma już do połowy roku zapisy.

2 polubienia

Taka propozycja to już jest z nęcaniem się nad zwierzętami według art.6 ustawy o ochronie zwierząt, jest to zadawanie albo świadome dopuszczenie do zadawania bólu lub cierpień.
Przewiduje obowiązek humanitarnego traktowania i zapewnienia odpowiednich warunków bytowania w tym przypadku kota.
:cat_with_wry_smile::cat_with_wry_smile::cat_with_wry_smile:

1 polubienie

Dobra, nasz zielony kolega wcześniej podpisze, że gdy kotka poczuje się źle, bedzie mogła sobie zrobić wcześniej przerwę. Z tego co wiem, to ma takie sprawy z Towarzystwem Opieki nad Z. obgadane już dawno.

2 polubienia

Możesz mnie uświadomić, co to za kulki przy moim awatarze?

1 polubienie

Kliknij to sie dowiesz.

Nieraz klikałem i się nie dowiedziałem..

O kurcze! Dopiero teraz to zauważyłem! Fajne podsumowanie aktywności przez cały rok! :slight_smile:

1 polubienie

Zaraz wszyscy ida spac…mam nadzieje, ze zielonemu koledze przysnia sie nenufary w tej wannie a w niej harmonijne jak kolorowa opalizujaca tecza ryby czule przemawiajace do niego. Tylko bez przewodzenia, bo woda prad przewodzi… :fish: :jellyfish:

Woda czysta destylowana prądu nie przewodzi. Dopiero jako elektrolit.

1 polubienie