15 października wybory

Módlmy się o koniec PiSu…

2 polubienia

Faktycznie to będą najważniejsze wybory od 1989. Stawka jest ogromna. Albo dojdzie do fenomenu i PiS wygra 3 raz albo ludzie (liczę na kobiety głównie) wybiorą kogoś innego.
Będą emocje.

5 polubień

Albo dojdzie to jakiś machlojek wyborczych choć teraz Unia ma podobno pilnować wyborów do tego Biden ostrzegał PiS żeby oddał władzę pokojowo

1 polubienie

Różnie może być. Mamy kryzys na granicy polsko białoruskiej. PiS może to wykorzystać by przesunąć wybory.
Mają też Pegasusa…

1 polubienie

To nie żarty i trzeba BYĆ.
Specjalnie wziąłem urlop na pazdziernik.Przyznany.
So far,so good…
A i tak jak zwykle,polowa marudzących debili,nie pójdzie…

3 polubienia

Nie wierzę w zwycięstwo opozycji. Pozbawili się go rezygnując z jednej listy. Prędzej PiS dogada się z konfą niż Tusk z narcystycznym hołownią.

A to akurat moze sprowokować pisdzielców do ogloszenia fałszu.
Przy wyborach wszyscy walczą tym samym rodzajem oszczerstwa.I to od dawna…

1 polubienie

Grubo, ale niesprawiedliwie. Debilem może i nie jestem, ale na wybory się nie wybieram. Nie mam zamiaru wybierać między dżumą a cholerą. Wszystkim partiom bez różnicy leży na sercu jedynie swój własny interes. Polityka

1 polubienie

Masz takie prawo ale lepiej wybrać cholerę która jest wyleczalna niż wybrać dżumę przez brak tego wyboru która niestety nie jest wyleczalna i pogrążyć samego siebie i innych w tym wypadku siebie,swoją rodzinę,kraj by zniszczyła ich inflacja i głupie rządy

2 polubienia

Nie głosując też się głosuje.

5 polubień

Bardzo marwia mnie te wybory. Moze byc “różnie”.

4 polubienia

@Farang z dedykacją dla ciebie i innych o podobnych poglądach:

Czyli, krótko mówiąc - zgadzasz sie na zlodziejstwo, klamstwa i lajdactwa jakie funduje nam obecna wladza.

8 polubień

Października Piętnastego pogonimy Kaczyńskiego!

4 polubienia

Nie,tak dobrze nie ma.
Nie zostawię Cie w spokoju jak wszyscy ci co unikają"konfliktów".
Jesteś tutaj ostatnim bastionem z którym EWENTUALNIE,mógłbym szukać wspólnego zdania na tematy polityczne lub te w pobliżu.No chyba ze Twoja prawicowość to chodzenie do kościoła a reszta to kryptokomuna jak w pisie…Tego nie wiem…
Grubo?
A ja myślę że bardzo cieniutko.Myślałem że ta,delikatnie mowiac,pasywność,zarezerwowana jest dla telewizyjnych flaków i innych fanów Kiepskich…
Oczom nie wierze gdy czytam Twoją wypowiedz…Moim zdaniem nie zaslugujesz na wolność jaka przyszla w 1989.Zresztą na żadną wolność.
Jest oczywiscie wolność wyboru i tej Ci nie odbieram.Badz sobie z boku,miej wszystko w doopie,nie wplywaj na nic,utrwalaj dalej obecną władzę jak w PZPR przykazano.Wolno ci…
Na moją głowe zaraz sie posypie jak tradycja każe
Mam to gdzieś.
Aż mnie wcoorviłeś…I do tego Poznaniak…

4 polubienia

Nic, dodać, nic ująć, @collins02 !

1 polubienie

Ha,ha…Symetryzujesz?
Co to za licho?
Ale ok. :beer:

1 polubienie

Mottem symetrystów jest w uproszczeniu: “PiS, PO – jedno zło” Obie partie są dokładnie takie same, tak samo kradną, i (tu najlepsza teoria spiskowa) umówiły sie że będą się wymieniać co parę lat władzą, ale nie będą sobie robić krzywdy.
Trzeba być kompletnym idiotą, by coś takiego wymyślić.

5 polubień

Tak było na początku…
Potem im sie szyki pomieszały…
Uplyneło troche czasu nim pozbierali sie,kto z kim i gdzie…
To jednak niczego teraz nie zmienia…

Złodziejstwo, kłamstwa i łajdactwo fundowało nam tez faworyzowane przez Ciebie PO :joy:

2 polubienia

Nie musisz głosować na PO.