Módlmy się o koniec PiSu…
Faktycznie to będą najważniejsze wybory od 1989. Stawka jest ogromna. Albo dojdzie do fenomenu i PiS wygra 3 raz albo ludzie (liczę na kobiety głównie) wybiorą kogoś innego.
Będą emocje.
Albo dojdzie to jakiś machlojek wyborczych choć teraz Unia ma podobno pilnować wyborów do tego Biden ostrzegał PiS żeby oddał władzę pokojowo
Różnie może być. Mamy kryzys na granicy polsko białoruskiej. PiS może to wykorzystać by przesunąć wybory.
Mają też Pegasusa…
To nie żarty i trzeba BYĆ.
Specjalnie wziąłem urlop na pazdziernik.Przyznany.
So far,so good…
A i tak jak zwykle,polowa marudzących debili,nie pójdzie…
Nie wierzę w zwycięstwo opozycji. Pozbawili się go rezygnując z jednej listy. Prędzej PiS dogada się z konfą niż Tusk z narcystycznym hołownią.
A to akurat moze sprowokować pisdzielców do ogloszenia fałszu.
Przy wyborach wszyscy walczą tym samym rodzajem oszczerstwa.I to od dawna…
Grubo, ale niesprawiedliwie. Debilem może i nie jestem, ale na wybory się nie wybieram. Nie mam zamiaru wybierać między dżumą a cholerą. Wszystkim partiom bez różnicy leży na sercu jedynie swój własny interes. Polityka
Masz takie prawo ale lepiej wybrać cholerę która jest wyleczalna niż wybrać dżumę przez brak tego wyboru która niestety nie jest wyleczalna i pogrążyć samego siebie i innych w tym wypadku siebie,swoją rodzinę,kraj by zniszczyła ich inflacja i głupie rządy
Nie głosując też się głosuje.
Bardzo marwia mnie te wybory. Moze byc “różnie”.
@Farang z dedykacją dla ciebie i innych o podobnych poglądach:
Czyli, krótko mówiąc - zgadzasz sie na zlodziejstwo, klamstwa i lajdactwa jakie funduje nam obecna wladza.
Października Piętnastego pogonimy Kaczyńskiego!
Nie,tak dobrze nie ma.
Nie zostawię Cie w spokoju jak wszyscy ci co unikają"konfliktów".
Jesteś tutaj ostatnim bastionem z którym EWENTUALNIE,mógłbym szukać wspólnego zdania na tematy polityczne lub te w pobliżu.No chyba ze Twoja prawicowość to chodzenie do kościoła a reszta to kryptokomuna jak w pisie…Tego nie wiem…
Grubo?
A ja myślę że bardzo cieniutko.Myślałem że ta,delikatnie mowiac,pasywność,zarezerwowana jest dla telewizyjnych flaków i innych fanów Kiepskich…
Oczom nie wierze gdy czytam Twoją wypowiedz…Moim zdaniem nie zaslugujesz na wolność jaka przyszla w 1989.Zresztą na żadną wolność.
Jest oczywiscie wolność wyboru i tej Ci nie odbieram.Badz sobie z boku,miej wszystko w doopie,nie wplywaj na nic,utrwalaj dalej obecną władzę jak w PZPR przykazano.Wolno ci…
Na moją głowe zaraz sie posypie jak tradycja każe
Mam to gdzieś.
Aż mnie wcoorviłeś…I do tego Poznaniak…
Nic, dodać, nic ująć, @collins02 !
Ha,ha…Symetryzujesz?
Co to za licho?
Ale ok.
Mottem symetrystów jest w uproszczeniu: “PiS, PO – jedno zło” Obie partie są dokładnie takie same, tak samo kradną, i (tu najlepsza teoria spiskowa) umówiły sie że będą się wymieniać co parę lat władzą, ale nie będą sobie robić krzywdy.
Trzeba być kompletnym idiotą, by coś takiego wymyślić.
Tak było na początku…
Potem im sie szyki pomieszały…
Uplyneło troche czasu nim pozbierali sie,kto z kim i gdzie…
To jednak niczego teraz nie zmienia…
Złodziejstwo, kłamstwa i łajdactwo fundowało nam tez faworyzowane przez Ciebie PO
Nie musisz głosować na PO.