Żyj nam długo i szczęśliwie @collins02 !
No i @elsie jak zwykle niezawodna.
Jurku zdrowia zycze i jako, ze Twoj patron oprocz misji walki ze smokami ma jeszcze pod opieka ksiegozbiory to kilometrow czytania…
Wszystkiego najlepszego:))
Pewnie odsypia po transmisji meczu albo Igi
Wszystkiego najlepszego.
Najlepszych podróży, nsjlepszej muzyki, najlepszego zdrowia, szczescia i milosci.
No to zdrowie
Bardzo dziękuję!!!
Muszę przyznać że masz intuicję.Moj rodzimy ulubieniec,z"Maskarady"!!!
[taka karłowiczowa Jowita ]
Ale przede wszystkim,dziękuję za pamięć
Dobrze powiedziane
Bardzo dziękuję!
Na meczu Igi byłem w pubie a odsypianie zostawiam na potem.To była dluuuuga noc…[13,5 godziny…]
Bardzo dziękuję:))
Wielkie dzięki!!!
Faktycznie,coś w tym jest bo czytam jak własciwie nigdy wcześniej,a książek nie ubywa
Mi ostatnio wrecz przybywa…
I z tej okazji imienin kolegi życzę sobie, żebym tak wyglądała jak ta pani w wieku 75lat.
Moja droga,ta pani podlegala tylu przeróbkom,przez te wszystkie lata,ze pewnie sama juz tego nie pamięta.Mam na mysli ilość wszelkich ingerencji,nie wyłączając skalpela…
No co …naprawde?
Nie śledzę tego z zapartym tchem ale…Pamiętam gdy zobaczyłem ją w latach wczesnych,90-tych.I wyglądała gorzej [i to znacznie!] niz w 2011 gdy widzialem jakiś nowy na ówczas,jej video clip.
No sorry ale aż takich cudów w przyrodzie nie ma…
Może jest szczęśliwa z mężem?
No w każdym razie,życie prywatne jej nie ciąży.Wiem tylko że kiedyś flirtowała z enerdowskim rockowcem z grupy Kreiss.Dla mnie mizeria a czy to trwa,pojecia nie mam.
W kazdym razie,pani Helena raczej nie zaśmiecała rubryk towarzyskich.
“…byłbym niewdziecznikiem gdybym Twego nie wypił”