przy wódca- od określenia przy wódce
https://podroze.radiozet.pl/News/USA.-Turysci-uciekali-w-panice-z-plazy.-Nagle-zaczely-ich-gonic-lwy-morskie-WIDEO?rzs=Podróże
On ma lepsze metody na to by być w innej rzeczywistości niż chlanie gorzały
Ja nadal nie wiem, ile kosztuje wpłata z Paypalem, bo jeszcze jest koszt przewalutowania i pewnie coś jeszcze z PLN na USD.
Mógłby np. wesprzeć moralnie polską oświatę, gdzie jest jak w tym newsie z frontu “Chaos, błędy dowódców i niskie morale”. Ja mogę jedynie harmonijnie kupić sobie jakiś ciuch w celu uratowania psychiki … śniła mi się dziś praca i obudziłam się zlana potem przed 5ą W tym śnie bałam się, jak oni mnie dorwali w weekend
To nie byli turysci a stonka turystyczna
Lew morski i inne zwierzaki bronia sie jak mogą ,
A wyglądali na rozleniwionych a jak dobrze biegli wśród kamieni morskich.
Powiedziałem dziennikarzowi “SE”, że z uwagi na drożyznę będę starał się oszczędniej postępować na wakacjach – jeść mniej i taniej. Nie mówiłem tego do Polaków, tylko mówiłem o sobie. To obrzydliwa manipulacja – przyznał minister edukacji i nauki Przemysław Czarnek. Jak dodał - “dziennikarz to człowiek, który powinien oddawać rzeczywistość”.>>>
może mniej jedli na wakacjach, bo wzięli wzór z naszego ministra
PayPal bierze swoje kopytkowe
Jest dodatkowym ubezpieczeniem od nieuczciwych transakcji w necie.
Przewalutowanie? Platnosci sa okreslone. Jest problem, ze systemy bankowe sa opanowane przez banksterów
Jedyna sprawdzona metoda na inflacje? Ograniczyc dług publiczny.
Japka? Nie możliwe nikt normalny nie zje 20 kg dziennie.
0,35 euro+ od 0,9 do 5% za transakcję.
Zgadza się. Nikt normalny…
Dorosły slon czy hipopotam? O ile od małego nauczony?