Mnie glowa nie boli. Pewnie wczesniej spac pojde.
Mein Herr, wir sind in Reykjavik! Hier gibt es keinen Bahnhof!
Ja na pewno też!!!
Aber Flughafen ist da, oder?
Flughaven ist da, aber nur klein. Der International Flughafen ist 50 km weiter, in Keflavik
Ja, habe alles verstanden.
Nie lepiej świerszcza złapać i za szafę wrzucić, by sobie nocami grał?
Ich verstehe auch aber gut antworten ist schon zu schwer.
Wieviel kilo?
A swierszcze to u mnie wytruli przy okazji tepienia komarow w ubieglym roku, zamiast kijanki do bajorka wpuscic (jedyny w miare naturalny zbiornik slodkiej wody, bo susze byly i bagienka wyscly)
A byly to owady rozmiarow slusznych i bardzo ladne.
A cykady w domu sie nie uchowaja.
Ich auch!
U mnie królują dźwięki TVN24 na okrągło, bo moja Mami ogląda namiętnie !
A ja przeważnie ze słuchawkami na uszach i heja rock, blues i nut francuskich od groma i ciut ciut ! Nierzadko film sobie jakiś zaległy zapodam. A generalnie cisza jak makiem zasiał.
Liczy się?
Sprawdzimy, sprawdzimy postępy
To mewy o pusty pokład okonek, birbuś przecież były …
Mewyyy? To były skrzydlate wieloryby…
Haha !
Prędzej dostanę deprechy jakiejś. Już 2 tygodnie a ja ledwo co … Za stary jestem na takie wygłupy … Ale się nie poddaję.
Jestem na stancji w Anglii.Niestety,najczesciej slychac obce dziecko.Chyba ze mam wolne.Wtedy slychac albo moja muzyke,albo jakis film.
Viel, viel zu viel.
U mnie cisza - zależy od stanu zdrowia, coś jednak musi boleć inaczej to nie życie a gehenna, a jak lepiej to i muzyka leci, nieraz i opera, a za ścianą kobieta drze gębę - normalka ! megafon kolejowy wysiada, bo pracy dla niej nie ma 8 rok - siedzi przy / obok dziecka i się uczą / niby /, ale przekrzykiwać, widać ma głośna przeponę albo pojemne piersi, z kibelka synuś się wydziera - mama już zrobiłem i romantyczny odprężający szelest wody. Taka nauka że stale grają w gry komputerowe. Nawet sąsiadowi takiej głośnej i wiecznie gadającej bez przerwy żony nie zazdroszczę, ten dołącza do tercetu w piątki i soboty. Poza tym cisza, brak psów szczekających, i same staruszki