Jakim narzędziem? Treść jest za…a
Bezpłatnie to chyba tylko pociąć na strony za pomocą narzedza Wycinek ekranu i każdy taki kadr zapisujesz jako osobną stronę
Eee myślałam, że adobe mi potnie…
Darmowa wersja nie potnie
Ale można z mobilnego adobe sana zrobić aparatem pdf z takiego całego pliku albo mając formę papierową.
Pobierz jakiś płatny program w wersji testowej a jak zarobisz swoje to go usuń
A kto wie, dlaczego drukarka, ponoć najnowszej generacji,nie drukuje w PDF a jedynie w HTmL???
spróbuj ściągnąć stery z netu. Może masz nieaktualne albo pendrive niekomptybilny z systemem
Foock…O czym Ty mówisz???
sterowniki …no pa
Na stronie producenta drukarki podajesz jej rodzaj i jaki system operacyjny w komputerze.
I tam pokazuje Ci odpowiednis sterownik.
Przynajmniej HP tak ma.
Jeżeli plik jest niezabezpieczony, to:
- Za pomocą drukowania do PDF wybranego zakresu stron. Sprawdż, czy w systemie nasz aktywne Microsoft Print To PDF, lub zainstaluj jakąś drukarkę PDF
- MS Word bodajże od wersji 2010 otwiera niezabezpieczone pliki PDF. Przykładowo klikasz prawym przyciskiem myszy klikasz Otwórz za pomocą … i wybierasz Worda. Jeżeli PDF był nietekstowy/niewektorowy, bez problemu usuniesz poszczególne strony i ponownie możesz zapisać jako PDF, lub wydrukować do PDF wybrany zakres stron.
- Są narzędzia on-line do podziału PDF, ale wiąże się to z wysłaniem pliku do sieci, czyli w praktyce ujawnieniem go nie wiadomo komu.
Chodzi o to że
1.Nie drukuje TYLKO biletów z Wizzair ,w PDF.Inne dokumenty w pdf,drukuje bez problemu
2.To drukarka -kloc z pracy.Nie wiem i pewnie się nie dowiem,co tam ustawiono i dlaczego
3.Kazda próba kończy się białą kartka z dopiskiem,error i jakimś numerem
Zakres stron, jest podsumowany lakonicznie “All”
Co do punktu 2…Tego nie sprawdzę bo właściwie nie za bardzo mam prawo do korzystania z tej drukarki.Niby każdy korzysta ale…
Bilety lotnicze to osobna sprawa. Tam kazdy sobie rzepkę skrobie i zabezpiecza sie jak może. Ale jak kupujesz bilet to nie mozesz ściągnąć go na smartfona i poslugiwac sie wersja elektroniczna (Ryanair tak ma) i problem z glow?
Wizzair to jak na razie nie moje kierunki.
Na tyle na ile moje znękane oczy potrafią ocenić, jest to kompletnie inna grafika.
500 metrów obok jest biblioteka i tam nie ma problemu.A w lipcu czeka na mnie nowy lap top…
Tak więc,nie umieram choć przyznaję że nie rozumiem…