elsie
3 Kwiecień 2023 06:17
1
Zasady: każdy może napisać jeden zestawik dziennie (dwa wyrazy, z rozwiązaniem… można wykropkowąć), Dopiero następnego dnia można dopisać nowy. Żeby nie było tasiemców!!! Zwycięży ten, który napisał najwięcej. Uwaga!!! Nie ściemniać !!!
Zaczynam:
Gra półsłówek
S.a półgłowek
2 polubienia
Domki w Słupsku
Stój Halina
Jętka na hebanie
1 polubienie
elsie
3 Kwiecień 2023 06:21
3
Nie mogę uznać, może być JEDEN!!! To się zdecyduj!
PS wszystko też znam… miało się te lata!
2 polubienia
elsie
3 Kwiecień 2023 06:31
5
Jejjjjj, napisałam,że jedna półsłówka!!! Tak to podpowiadacie… Jakie TOTE niegramotne…
2 polubienia
joko
3 Kwiecień 2023 06:34
6
@elsie , nie martw się.Na razie wpisują półsłówka znalezione w necie (bo pełno tego). Jak już zaczną układać swoje, to przyskromnią zapędy, bo wcale nie jest to aż takie łatwe.
4 polubienia
Bo ja na telefonie. U lekarza jestem i czekam na zaszczyk…
Na tel to ja chronicznie niegramotny…
3 polubienia
Szukają w necie a nie w głowie!
A człowiek tu siedzi i te sreberka zawija, zawija, zawija …
4 polubienia
joko
3 Kwiecień 2023 06:44
9
Wpisz: gra półsłówek, to Ci ponad 1300 wyskoczy już na pierwszej stronce. Na innych nawet nie wiem ile, ale też dużo
4 polubienia
elsie
3 Kwiecień 2023 06:46
10
2 polubienia
Ja to mogłabym startować w konkursie na nawiwność.
2 polubienia
Kochaniutka, ale nie wszyscy, nie wszyscy…
1 polubienie
Zaszczyk nie bolał. W brzuch mnie tę szprycę zaserwowały. Na metrażu już jestem i zastanawiam się, czy nie poprawić se piwkiem…? A nawet i dwoma…
3 polubienia
Na pierwszej stronie na temat gry półsłówek w necie jest 1396 przykładów A najlepsze jest rozwiązanie dla “gra półsłówek”.
W necie jest to, co kiedyś inni wymyślili. Już w szkole podstawowej tworzyliśmy takie. Kto więcej. Dzisiejsza młódź ma gotowce i nie musi wymyślać.
1 polubienie
W tym necie są bardzo mocno niecenzuralne. Chyba, że to ja mam kosmate myślenie na wiosnę.
1 polubienie
I na to pilnie bacze , że czeba .
Piwo wypić, nie jeść chleba.
No i ćwiczebny anagramik wyszedł mnie…
4 polubienia
Jedno i drugie, koleżanko…, i jedno, i drugie…
3 polubienia