…pamiętny program,ABBA w Studio-2…
No nie myślałem że to jeszcze kiedyś zobaczę.Po prostu urocze!
…pamiętny program,ABBA w Studio-2…
No nie myślałem że to jeszcze kiedyś zobaczę.Po prostu urocze!
U mnie wspomnieniowa sieczka w stylu “z czasow wspanialej telewizji Valerio Lazarova”.
Ktory ,fakt, nosa miał do tego jak z pudełka z ekranem zrobić prawie variete?
Ja tak mysle, że w latach 70 to patenty na to jak ze sztywnego programu telewizyjnego zrobic widowisko to kradla mu cala Europa? Nawet ta zza zelaznej kurtyny?
W kazdym razie zyciorys mial rownie barwny jak programy, które robił.
Moze dobrze, ze nie dożył czasu streamingow i tiktokowych wyglupow?
Nie cierpię tego kanału bo… co miesiąc wyświetlają zakazaną piosenkę. Ile można. Lubię ten film ale nie przesadzajmy.
ABBA w studiu 2 to niemal kopia programu,Top Of The Pops…Tylko mało kto o tym wtedy wiedział.
Ja także omijam szerokim łukiem.Ale to akurat,z wielką przyjemnością!
W każdym szambie można znaleźć perłę
Tak…I podejrzewam że na tym kanale,jest sporo starych kabaretów,jak przede wszystkim Dudek…
Pamiętam, oglądałem ten show na żywo, niestety, leciał z playbacku, ale robił wrażenie.
Nagrywałem to z tv.Model Beryl 102.Trzeszczało i buczało ale co tam
No, tez nagrywalam, na kaseciaka
Ja na ZK140T
Ja także.Ale chodziło mi o to,Z CZEGO się nagrywało.Ten mój Beryl 102 był bardzo duży ale oczywiście,czarno biały.Chyba pierwszy raz widziałem to wczoraj w kolorze
My mielismy jakiegoś Ametysta chyba. Tez czarno-bialy.
A moze Neptuna? Lub Beryla?
Uczciwie mówiąc to z pelna premedytacją zapomnialam o tych zdobyczach techniki…
Tak mi się przypomniało że przy telewizorze był jeszcze stabilizator.Ale to już chyba nie przy Berylu😇
Obraz był czarno biały ale ekran,jak na owe czasy, duży!Tak się do tego przyzwyczailiśmy że stał i działał,chyba do 1986 roku…
Z pewnością bez kolorów, oglądałem jeszcze program z udziałem 10CC…
O tym facecie, ktoś kiedyś dowcipkowal że powinien uderzać do E.Taylor.Oboje spędzili kawałek życia,na ślubnym kobiercu
10cc tez nagrałem a także genialny występ zespołu Earth and Fire (nie mylić z Earth Wind and Fire)
Tak jest!!!
Bodaj najlepszy z wszystkich programów z zagranicznymi gośćmi.Jak myśmy się wtedy wkurzali że taka cisza wokół zespołu…
Mam ich dzisiaj na 2 winylach…