Ja bez żadnego trybu! Kochani ? na co biednemu kwiaty jak wazon diabli wzięli???
Dziś wysłuchałem w jedynie słusznym radio"radiu" że za zniszczenie lub nie odesłanie karty wyborczej trzeba iść do paki na trzy lata.
Demokracja w kratkę…, więzienną.
program cela dla kazdego czyli wiezienie+?
Tak jakoś wychodzi.Masz głos oddaj głos bo jak nie to posiedzisz aż go oddasz>
witaj Autek, jak tam w Łódeczce? mocno przecieka?
Mocno jak mocno ale przecieka trzymamy się pytanie tylko czego się trzymamy?
Ja tymczasem trwam-nie myl z telewizją.
Nie. Można skreślić wszystko, co się na karcie zobaczy. Głos będzie wtedy nieważny.
Ci co są na kwarantannie też mają iść ze swoimi głosami do urn?
Wymyśliłem tak: dorysuję na karcie wyborczej kratkę napiszę -pralka postawię krzyżyk i opiszę “głosuję na pralkę ona zawsze realizuje program” -no chyba,że się zepsuje.
No to niech nowe więzienia budują lepiej. Ziobro będzie miał zajęcie. Mało go coś ostatnio. Jako minister sprawiedliwości i prokurator generalny powinien ścigać koronawirusa.
Ja na radio jestem glucha
Polskiego nigdy nie slucham
Bo madrosci tam posucha
Slyszalem o tym…Dla mnie to klasyk za ktory powinna kolejna wladza KARAĆ.Nie jak talibowie czy czerwone khmery bo naszym obowiazkiem jest roznic sie od zbrodniarzy ale ukarac bandytyzm trzeba!
Czekaja nas straszne czasy.Oto w imieniu prawa rodzi sie cos na ksztalt trybunalu jak za rewolucji tfu,francuskiej a tluszcza w liczbie milionow jeszcze przyklasnie…
Przyklasnie nawet wtedy gdy jest przeciw bo przeciez pisdzielstwo popierac trzeba