A to wlasnie Polska?

Czy coś w tym kraju działa?
Ja rozumiem, że źle to juz było?
Ale mialo być lepiej. Co prawda w 100 obietnicach wyborczch nie bylo, że urzędnicy zaczną myśleć?

1 polubienie

Skąd zdziwienie ? Przecież jak już ktoś napisał komentarz w internecie, to Twitter/X jest centrum komunikacji rządowej. Mają szczęście, że nikt nie ucierpiał jak to spadło. O wiele groźniejsza wydaje się sytuacja gdy miny przeciwpancerne jeździły po kraju kilka dni.

Widzicie, śmiali się z nieudolności PiS-u gdy ten rządził, ale sami wcale nie są lepsi. A to dopiero ponad rok minął…

3 polubienia

Przypomina mi o stare powiedzenie, jeszcze z czasow komuny życie na Śląsku nie powinno istnieć, ale jeszcze o tym nie wie

1 polubienie

60 lat temu, gdy technologia kosmiczna była w powijakach takie incydenty sie nie zdarzały. Az nastał Elon Musk :rofl:

5 polubień

Znów PiS będzie beształ rząd. Za ich kadencji nic nie spadało. Oprócz ruskich rakiet :wink:

4 polubienia

To nie byly rakiety, a balony przemycajace papierosy . :rofl::rofl::rofl:
Czy proceder trwa dalej? Ostatnie doniesienia o tytoniowych UFO sa z ubieglego roku.

1 polubienie

Nie wiem czy wiesz ale żadna szanująca się firma nie wysyła takiego maila i nie zostawia odpowiedzi serwera mówiącej o tym że na serwerze nie ma takiego adresu.

Pewnie, ze jest odwrotka systemowa mail nie dotarł do odbiorcy.
Tylko juz pisalam - polska informatyka i sytemy w secie tego co teraz mazywaja AI ? Kolego AI pomaga, ale nie zwalnia z myślenia. Wiedzmy i wiedzmini od tego co nazywamy zyciem sa wsrod nas.
Osobiscie?
Karmiemie sie cudza krzywda napedem MAGA?

Koleżanko to nie AI a zwykłe logi z serwera.

Kicio, te Internetowe to zasłony dymne i serki potluczonych luster. Idea?
Albo sterowaniem, albo zastepstwo?
AI w sposob obrzydliwy ma gdzieś dzialania inne niz oczywiste ? Przeciez chce przetrwać? Statystyczne? Hmm Stalin? Oprogramowanie otwarte?
Po części nasze forum.

między oficjalną narracją a tym jak to wyglądało naprawdę moze być rozpadlina jak kanion w Kolorado.

4 polubienia

Tylko?
Ktos sie wystraszył?
@janusmakroniusz alerty tego typu dostaje na smartfon . Gorzej jest ze współpracą meteo i durniami zza biurek w samorządach.

owszem, nie dziwie się że po nich jadą - sam bym tak zrobił.
Faktem jest że jest to nowa sytuacja dla nas. Faktem jest też, że w rozmowie w rmf fm , Kosiniak “został” (Bądź wyreżyserowano to by został) zaskoczony pytaniem.
To że jesteśmy traktowani jak pies, jest rzeczą oczywistą i tylko naiwni wierzą że jesteśmy partnerami.

2 polubienia

Pies nie pies.
Smieci kosmiczne spadają.
Kwestia czy ktos tego pilnuje? Nie w sensie, ze spada? Ale, żeby paniki nie bylo? Bo ostatnio to jak nie dron to falcon ? Z braku to i jakas asteroida czy inny meteoryt?
A a ogole to czy ja jestem na przedwczorajszym kacu, czy starlinki ciagle utrzumuja lacznosc w Ukrainie?
Gwiezdne wojny?