Wiem, że Japończycy (chyba między innymi) wyławiają tyle bodajże tuńczyków, że do 2050 roku będzie problem z odrodzeniem się ich populacji, a rząd przynajmniej do niedawna nie działał …
Ciekawe czy faktycznie aż tak źle będzie z liczbą samochodów z silnikami spalinowymi …
Ciekawe jak wytrzyma to nasza planeta … Wiecie, że jesteśmy jednym z najbardziej zmotoryzowanych narodów w UE … Ponoć Niemcy czy Holendrzy statystycznie mają mniej samochodów na osobę niż my …
Surogatów.
Pożyjemy, zobaczymy …
Do 2100 pożyjemy? ![]()
I zobaczymy?? ![]()
Tak na prawdę co do siebie … mocno powątpiewam, za Ciebie będę trzymał kciuki. Jedynie co do Harmonika można mieć pewność. ![]()
Za 80 lat tej planety praktycznie już nie będzie
Będzie, będzie. To prędzej ludzi nie będzie. Planeta wytrzyma i się odrodzi.
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las.
I tem optymistycznem akcentem zakańczam wyrażanie swoich poglądów w tem temacie… ![]()
Jakiej,czyjej wizji???
Poza tym…Czy warto zajmowac sie sprawami niesprawdzalnymi?
Czasami warto pofantazjować. Takie oderwanie się od rzeczywistości i poszybowanie w przyszłość to czasem bardzo miły odpoczynek dla umysłu. ![]()
Pewnie.Jestem"za".Ale w tej wersji akurat,nikt tego z tu obecnych nie zweryfukje ![]()
Chodziło o to jakie są problemy i czym trzeba się zająć
Nie chodziło mi o to, żebyśmy bawili się w proroków tylko jakie są problemy itd … A może nawet tym bardziej jakie są nadzieje …
Być może dowiedziałbym się czegoś nowego ?
Nic, bo jeszcze nie oglądałem.
To włącz jak będziesz miał czas ![]()
Czas, ale przede wszystkim chęć. Nie pasjonuję się występami Drewniaka, jeszcze nic nowego dla mnie nie powiedział, ale może tu coś się dowiem po obejrzeniu. Ale nie w tej chwili.