Cały czas to samo.Ze jesteśmy stabilnym krajemy wysokim wzroście a ostatnio właśnie o rosnącej konsumpcji która jest dowodem na bogacenie się społeczeństwa.
Sa to sprawy oczywiste.Takie doniesienia były także w polskiej prasie, w formie przedruków z prasy szwajcarskiej, norweskiej i jeszcze jakiejś…
O owych nastrojach nic mi nie wiadomo.Ostatni raz zetknąłem się z tym w 2009 roku a i to skończyło się bardzo mila rozmowa, kolo Watford.
30%powiedzialo, ze wyjedzie w razie ataku a 70%, ze zostanie. Ale obowiazek obrony kraju jest w konstytucji to jak? ![]()
Ja się obawiam że polskie elity będą pierwsze do wyjazdu z Polski
Jakie tam elity?
Cwaniaki będą wiać.
A kojarzysz jak ostatnio jest że wspieranie przez Stany Zjednoczone armii ukraińskiej? Bo ostatnio się o tym nie mówi.
A podobno Ukraińcy się uniezaleznili od wsparcia Zachodu. Pytanie ile woli wsparcia ma jeszcze Zachód
Kto Ci znowu nagadał bzdur?
Jak w czasie wojny,Ukraińcy mieliby się uniezależnić od jakiegokolwiek wsparcia???Takie coś nigdy nie nastąpi.
Ukraina nigdy sie nie uniezalezni od pomocy innych krajów.
A wsparcia będą udzielac, bo to bufor poki co chroniący przed ruskimi.
Dotyczy to Europy. Trump ma chińska schizę , więc Ukraina jest dla niego ostatnio mało istotna.
Ciągle liczy chyba, ze Putin go poprze? Ale obawiam się, że ma jakies urojenia.
Ze kupic się da?
Anglicy wczoraj i dzis zrobili mu show w szklanej bańce? Ale osiągnęli co chcieli.
Czy krol w tym czasie cierpial na niestrawność wewnętrzną? Czego sie nie robi dla dobra wlasnego kraju?
Praktycznie Wielka Brytania uzyskała to czego nie udalo się UE.
Ponoć dzięki produkcji dronów się nieco uniezależnili ale pewnie nie całkowicie.
Po prostu martwi mnie to że nie mówi się o wsparciu dla Ukrainy i się tym martwię
A konkretniej? Co takiego król uzyskał?
o, sobie zobaczcie. Petycje mozna podpisac, zeby nie wycinali. Wszystko chca zrujnowac a w razie wojny uciekna z kasa i tyle bedzie. Ani drzew ani nic, nawet sie nigdzie schowac.
Schronow nie ma, drzew ma nie byc ![]()
Mamy 2 samoloty Awaks i NATO ma dominację nad Rosją w powietrzu. Więc w teorii jesteśmy na wygranej pozycji
Ostatnio wlasnie zachod zaplacic za jakies 2 pakiety broni zakupionej od Amerykanow…w ramach przyjazni rzecz jasna i partnerstwa ![]()