Ja lecha i idę spać
Też dobre. Mam ten sam zamiar.
Sam zaczynam sobie przypominać ile piw piłem…
Eee wszystko jest dla ludzi, nie proponuje ci ryżu itd jak nie lubisz czy nie możesz. Kiedyś lubiłem piwo a teraz nie mogę - sam sprawdziłem
Już koledze @anon18020312 nadmieniałem, że móc, to ja jeszcze mogę… Ale to z ryżem nic wspólnego nie ma…
No raczej Kaziu nie umie znaleźć piwa dla siebie…
Bardzo pokrzywdzon on ci przez los jest, jak piwa nie pije…
Są bardziej pokrzywdzone. Ci co piją bezalkoholowe.
Zmykam, panowie…
Miłej nocy również spać idę .
no widzisz. trucizne na forum Ci proponuja.
wegete to czasem zaakceptuje, ale generalnie nie uznaje tych wszystkoch polepszaczy smaku.
dlatego bardzo rzadko kupije gotowe dania, a jesli to sprawdzam sklad,
Musiałbym leki na miesiąc odstawić co łatwe nie jest. Cud że karetka mnie znalazła + płukanie żołądka i kroplówki z czymś tam i węgiel. Moje życie to chyba ciekawość do eksperymentów, żeby się zatruć to dużo nie potrzeba alkocholu. Najgorzej to kuszą kobiety, że niby będzie hm łatwiej. Widać swoje z alkocholi już wypiłem, ech stare dobre czasy jak 0,5 na osobę czy czysty spirytus bez zapicia, choć bimber był lepszy już nie wrócą
nie przesadzajmy z tymi metalami - benzyna jest bezolowiowa, a skazone deszcze wszedzie padaja.
ja jesli robie cos ryzowego (dla gosci) to kupuje normalny i najpierw podsmazam na oliwie, jak sie zeszkli to zalewam woda lub rosolem. mie ma mowy, zeby sie rozgotowal.
paelle zrobie, ale nie kazcie mi tego jesc (no chyba, ze mozna wydlubac z tego owoce morza a ryz dla wrobli)
Zostały 2 bezalkoholowe z imbirem z zeszłego tygodnia, ktoś powiesił mi na klamce z karteczką Smacznego
o nie, piwa z imbirem nie rusze, a jeszcze bezalkoholowe?
zielona herbate (mrozona) to czasem latem pije.
Włoch ryż najpierw zamacza i przez sitko / tak kilka razy by wypłukać skrobię - opcja Fit odchudzona, a woda ma być przejrzysta a nie mętna / i dopiero gotuje 2:1 / woda ryż /. Ryż ma całą wodę wchłonąć, wtedy jest sypki miękki i się nie kleji. Jak pod sos to wystarczy raz przepłukać. Płukanie pozbawia alergenów - ważne dla uczulonych. Woda z płukania ponoć dobra na dłonie, nie próbowałem
Ono tak sobie stoi i kusi, może do weekendu na inny eksperyment