A z czego będą pieniądze?

Pis JOWów nigdy nie przegłosuje. To byłby ich koniec. Skończyli by się też posłowie-spadochroniarze.

2 polubienia

Wiec moze to zrobic z opozycja. Opozycja sie zgodzi ?

Nie wiem. Szklana kula się zbiła :stuck_out_tongue_winking_eye:

Chodzilo o to ze chyba chce w tej sprawie zrovic referendum? Ale ze opozycje potrzebuje do tego? I jezeli witek cos bedzie mrozic znowu to poprze jej odwolanie i pis bedzie miec mniejszosc

Polityka to bagno. Tak na prawdę nie wiesz czy zaraz Ziobro nie wbije w plecy Kaczyńskiemu szpili. Każdy z nich głosuje nie tak jak na prawdę powinien a tak by własne 4 litery były ustawione.

1 polubienie

Poslowie spadochroniarze by sie nie skonczyli. Wynik byłby niepewny tylko.
Taki jest sysyem przy wyborach do Senatu i PiS ma jednak solidna reprezentacje. Odrzucenie ustaw to czesto wynik 50/50 poprzedzony telefonem do przyjaciela. Ale ja to sie obawiam tego:

A do tego Konstytucją sie pod…(pieraja) niczym papierem wiadomego przeznaczenia.

3 polubienia

Na razie Kamysz twierdzi że się nie zgodzi na to.Ale ten pan już pokazał że daleko mu do Kukiza nie jest.

1 polubienie

Ile kosztuje Turów?

https://ilekosztujeturow.pl/

1 polubienie

Podziękujmy wyborcom PiS… I marna to pociecha, że też to spłacają…

1 polubienie

Im dłużej rządzi PiS tym bardziej mam wrażenie że zrujnują oni Polskę bardziej niż Hitler i Stalin

3 polubienia

Ja to wiedziałem zanim wygrali te wybory. Poprzednie ich rządy aczkolwiek krótkie następcy naprawiali kilka lat.

2 polubienia