Pis JOWów nigdy nie przegłosuje. To byłby ich koniec. Skończyli by się też posłowie-spadochroniarze.
Wiec moze to zrobic z opozycja. Opozycja sie zgodzi ?
Nie wiem. Szklana kula się zbiła
Chodzilo o to ze chyba chce w tej sprawie zrovic referendum? Ale ze opozycje potrzebuje do tego? I jezeli witek cos bedzie mrozic znowu to poprze jej odwolanie i pis bedzie miec mniejszosc
Polityka to bagno. Tak na prawdę nie wiesz czy zaraz Ziobro nie wbije w plecy Kaczyńskiemu szpili. Każdy z nich głosuje nie tak jak na prawdę powinien a tak by własne 4 litery były ustawione.
Poslowie spadochroniarze by sie nie skonczyli. Wynik byłby niepewny tylko.
Taki jest sysyem przy wyborach do Senatu i PiS ma jednak solidna reprezentacje. Odrzucenie ustaw to czesto wynik 50/50 poprzedzony telefonem do przyjaciela. Ale ja to sie obawiam tego:
A do tego Konstytucją sie pod…(pieraja) niczym papierem wiadomego przeznaczenia.
Na razie Kamysz twierdzi że się nie zgodzi na to.Ale ten pan już pokazał że daleko mu do Kukiza nie jest.
Ile kosztuje Turów?
Podziękujmy wyborcom PiS… I marna to pociecha, że też to spłacają…
Im dłużej rządzi PiS tym bardziej mam wrażenie że zrujnują oni Polskę bardziej niż Hitler i Stalin
Ja to wiedziałem zanim wygrali te wybory. Poprzednie ich rządy aczkolwiek krótkie następcy naprawiali kilka lat.