Ach,ach

W Swiatowy Dzien Mozgu kolege o szlag podejrzewasz? :thinking:
ps chcialam tylko dodac, ze policja ma Forda Mustanga. Juz go przemalowali z czerwonego po odebraniu 2-promilowemu kierowcy. To sie chlopaki uciesza.

Nic,NIC…ŻADNE UDAWANIE czy umizgi i wdzięczenia się,nie są w stanie uratować tego koryta,eufemistycznie zwanego “forum”…
Kolego @adminie,bo pod takim chyba nickiem się ukrywasz,kończ Waść i tego nieustającego wstydu i udawania,oszczędz!
Przynajmniej ułatwisz to o co od dawna prosiłem.Jak zliczyć ile czasu człowiek zaoszczędzi na tych kogucich umizgach,na tym stroszeniu pawich piór…
I mówię Ci to ja,będący na czele klasyfikacji wszelkich statystyk,through the last 3 months.Robiłem co mogłem.I nigdy nie schodziłem do poziomu “że nie ma nowych tematów” czy podobnego bełkotu będącego jedynie pretekstem dla idioty który inaczej nie potrafi zaznaczyć swej obecności..
Jak hipopotam który nie ma wyjścia i jedyne co mu zostało to nasrać.

*@Birbant przepraszam…Teraz zauważyłem że poszlo na Twoje konto…

Mówisz o zakończeniu forum?

No to, jak zwykle jestem za…, To forum w wykonaniu wielu użytkowników jest zwczyczajnie nieforumowe. Po co w takim razie silić się, skoro i tak większości to forum zwisa…

No i liczba stałych użytkowników jest naprawdę mała. Nie mówiąc o NOWYCH użytkownikach :rofl: Ich nigdy nie było, jaki sens jest tworzyć coś dla zamkniętej grupy ludzi, i nie mieć szansy na zjawianie się nowych ludzi.

Pisanie jak zachęcać to forum do życia, co robić, jak robić, czy umielibyśmy o tym porozmawiać? Kiedyś chyba było coś takiego, ale ludzie mieli to gdzieś, tym bardziej, że jest dużo użytkowników, którzy mają gdzieś udzielanie się na forum z jakimś większym sensem, a jednocześnie nie chcieliby w ogóle zaprzestania poruszania się tutaj.

https://www.siepomaga.pl/laura-wolniewicz
O, tu masz link..mozna pomoc, 1,5%podatku wplacic np.