Lech-Legła 4:0
Olimpia Grudziądz-Warta Poznań 2:4
Tak…To jest ten weekend gdy wszystko wydaje się być na swoim miejscu ![]()
Nawet tzw"polskie piwo" rozlewane w Anglii [?] smakuje lepiej…
No rzeczywiście: Legła ![]()
A może ULegła. ![]()
Raczej: Poległa ![]()
W tym sezonie najlepsze jest to że walczącą o utrzymanie Legia,pod warunkiem wygrania reszty spotkań [chyba zostało 5] może nawet znaleźć się w pierwszej “6”
Nie patrzyłem dzisiaj na tabelę ale jeśli Piast wygra z Arka,Legia będzie o jedno miejsce od spadku…
Chyba tydzień temu było jakoś tak że 6 zespołów miało 37 punktów…I zdaje się żadna z tych ekip nie może być pewna utrzymania ![]()
A dzisiaj masz starcie"gigantów".Legia-Widzew czyli bezpośredni mecz o utrzymanie… ![]()
Obraz nędzy i rozpaczy…Złapałem w necie obszerne fragmenty…Ok. 1godz. Zazwyczaj to oglądam.Podobnie jak co tydzień rozgrywki II ligi czyli trzeciego poziomu rozgrywkowego…
Tego skrótu o mały włos,nie wytrzymałbym…
Lech prowadzi w Lublinie 1:0!
Jest dobrze.
Inna sprawa że nikt nam w tym roku specjalnie nie przeszkadza ![]()
Hutnik Kraków-Warta Poznań
Na razie 0:1 ![]()
Malutki stadionik miejski na którym Hutnik rozgrywa swe spotkania,dzisiaj tętni życiem a transmisji sprzyja dodatkowo fajna pogoda.
Czekam na drugą połowę.
No i wygrali.Kolejny komplet punktów Warty w wyjazdowym meczu!
Jeszcze 4 mecze do końca sezonu i tylko chyba Olimpia Grudziądz może przeszkodzić Warcie w bezpośrednim awansie na zaplecze ektraklasy…
Jutro Warta przyklepie awans?
No byłoby fajnie.I spokojnie bo na razie…przepraszam że to powiem głośno ale lepsze nowe boisko niż ekipa która powinna grać w Ekstraklasie.
No i idąc tym tokiem myślenia,co,jeśli po awansie,Warta zacznie wygrywać?Co,jeśli wróci do tzw.“ekstraklasy”?
Ratunkiem powinien być [jak w Mediolanie] tzw.stadion miejski.Nie jestem pewien czy jednak u nas to działa tak samo ![]()
Ok.Zaszalałem.To minimum jeszcze dwa lata.Który"działacz" tak myśli???
![]()
*Zadyszka Warty.0:0 z góralami z Nowego Sącza
Ewidentnie,w dzisiajszych czasach,nie da się grać na tym samym poziomie przez cały sezon i nie chodzi tu tylko o tenis,gdzie jest to oczywiste i widoczne gołym okiem…Przy wygranej Grudziądza przewaga Warty zmalała do 2 punktów…
Zle by było wpakować się w baraże bo to Sandecja czy Śląsk II są obecnie w lepszej formie…
A dzisiaj jest jeszcze przyjemniej![]()
Lech mistrzem Polski,drugi raz pod rząd!
Oczywiscie od razu reakcja warszawki w osobie jakiegoś idioty z wp który NATYCHMIAST odpalił felieton że to najsłabszy mistrz Polski w historii!!! Co trzeba mieć w tym czerepie by pisać coś takiego jeszcze przed wszelkimi pucharami???
Nic tylko zawiść i obłudę…
I być może trzeba być trafionym rykoszetem dzwiękami rodem z eurowizji,co radosnemu dziennikarstwu zdarza się od lat wielu…
Bo poziom głupoty tyllo z tym"czymś"może się kojarzyć…
Warta wygrywa w Kaliszu i jest dosłownie o krok od awansu do I ligi…
![]()