Afera z oszyczalnia ścieków w Warszawie to afera...

Kliknij u gory w prawym rogu na ikonke “elsie” to ci sie pokaze odpowiedz do ktorej jest ten (i inne) komentarz!

1 polubienie

Aha. Nie wiedzialem xd

1 polubienie

No jak skąd wiem. Zapoznałem się z tematem i nadrobilem straty xd @elsie

1 polubienie

Ciekawą przyczynę tego zdarzenia znalazł pewien ksieżulo - to jest znak od Boga!

2 polubienia

Ze Kaczynski byl dobrym prezydentem Warszawy (na zdrowy rozum: byles za maly, nie bylo Cie w Warszawie…)

Gumniany wie lepiej.

1 polubienie

A czy ja gdzies napisałem że Kaczyński był dobrym prezydentem Warszawy? Boże co za wpychanie komuś słów których nie powiedział…

2 polubienia

Lewackie Media nabijaly Sie z niego i robiły z niego potwora…

A ta wypowiedz o czym swiadczy?

Świadczy o tym że według ciebie jeżeli ktoś nie jest dobrym prezydentem to można nabijac sie z niego w mediach? Po drugie mnie chodziło o smianie się z niego gdy był prezydentem Polski… No ty wiesz już o tym gdy rzadzil Warszawa… Nie moge…

Za to ja moge, jesli piszesz w sposob niezrozumialy.

Nie niezrozumiały tylko wyszło że tobie nie przeszkadzał ten przemysł pogardy… Już sam nie rozumiem… Ty uznałas że lubię Lecha Kaczyńskiego i uważam go za dobrego prezydenta bo zauważyłem i tak jakby sprzeciwilem się temu co o oni pisano w gazetach. Czyli według ciebie ktoś inny jak i pewnie ty sama, nie lubiąca go i uwqzalajaca że byl złym prezydentem, czytał takie artykuły i oglądal zdjęcia, śmiał się i popierał ta pogardę… I to uważasz za coś normalnego… A ktoś kto okazuje coś takiego jak ja… No musi być pisowcem niestety… Nie może być zwykłym lewackim człowiekiem :rofl:

I to nie ja piszę w sposób niezrozumiały tylko ty niezrozumiałaas… Ja bym na twoim miejscu skasował komentarz bo głupio wyszło… No bo jak ktoś może nie nabijac sie z kogoś jeżeli ten ktos źle rządzi Warszawa :rofl::rofl: (ja) współczuje mu to uważa że rzadzil dobrze, a przeciez jest za młody więc gunwo wie… Jak można dojść do takich wniosków czytając tylko komentarz że media robiły z niego potwora :rofl: szok. Czyli zero współczucia dla słabych?

Niczego nie bede kasowac! Ty nie mozesz oceniac Kaczynskiego ani jako prezydenta Warszawy ani prezydenta. Dzieci nie radza sobie z ocenami tego typu. I sie nie obrazaj tylko po prostu spokojnie dorastaj. To jest normalne!

No tak, jeszcze chyba za wczesnie na tego typu dyskusje, czyli koncze ja. A jesli Ciebie obrazilam to przepraszam, ale nie mialam takiego zamiaru.