Ale głowy to chyba byście nie dały/nie dali, że nie mam więcej racji

światopoglądowych, niż cała ludzka, totalnie ogłupiająca nauka z jej milionami naukowców i specjalistów, ograniczonych do wąskich dyscyplin?

Ta rzekoma pandemia COVID-19 trafnie się w to totalne ogłupianie wpisuje.

Na osłodę

Harmonik, to wszystko to ściema! Pandemia, szczepionki, gorączki, zdrowy rozsądek, BHP, wszystko. Nikt ci nie będzie mówił co masz robić.

1 polubienie

Ewidentnie patologiczna nieharmonijność ludzka.

No nieeee, nie dalibyśmy głowy, oj nie… masz rację :upside_down_face:

1 polubienie

Ja glowy nie daje z zalozenia, jako, ze mam jedna.

Ale po wykazanych racjach, dostałabyś nowszą.

1 polubienie

Obedzie się. Ja do starej nawyklam i z wajemnoscia :wink:

1 polubienie

Po otrzymaniu nowej, uzyskałabyś dowolny wpływ na ludzi, świadków nadrzeczywistości.

Ja obecna rzeczywistosc z trudem ogarniam, a Ty mi chcesz dokladac roboty?
Niedoczekanie…

Nie ma żadnej pandemii, tylko ty o niej stale nam przypominasz. :grin:

1 polubienie

Ale są kretyńskie obostrzenia d+ebilnych decydentów.

Jak ci pisałem, byś podał na tą sytuację lepszy pomysł, to żeś nic nie zrobił, tylko dalej walił tu w klawisze. Teraz płaczesz, ze nadal są obostrzenia a ty że leń i że lenistwo to dobra rzecz, pamiętasz?

Jakżeś leń, to teraz nie becz. Sam żeś sobie leniu winien.

1 polubienie

Albo raczej zdecydowanie nie ogarniasz…

1 polubienie

Nie odpuściłem, ale opór materii podskórnej spory. I tak już osiągnąłem niemało. Pokonać, wysadzić z siodła marksistów rządzących połową ludzkiego świata, to przez dziesięciolecia wydawało się mrzonką.

Uchroniłem też Polaków przed stanem wyjątkowym podczas wyborów 21.10.2007, szykowanym przez bliźniaków. Wiem, że powinienem osiągnąć dużo więcej, ale może w końcu SIŁY WYŻSZE odwalą za mnie jeszcze więcej roboty.

To Cię usprawiedliwia. Trzeba było tym marksistom pokazać i dać porządną nauczkę … No, ale i tak dobrze, żeś ich wysadził :grin: Żebyś mógł jeszcze to teraz powtórzyć, to jestem pierwszy by Ci pomnik postawić. :sunglasses:

1 polubienie

Teraz najpilniejszym zadaniem jest zająć się tragicznym losem stworzeń, niewyobrażalnie krzywdzonym przez ludzi, i zjednoczeniem ludzkości.

I tu się z Tobą zgadzam, z tym, że na Ziemi od zarania dziejów tak było i jeszcze długo zwierzęta będą źle traktowane. Nie wiem, czy w ogóle Ziemia z tego wyjdzie, chociaż są przesłanki ku lepszemu. Muszą jednak narodzić się nowe pokolenia. Te i pewnie z dwa kolejne są raczej stracone.

2 polubienia

Europejczycy toczyli między sobą straszliwe wojny, a jednak w ciągu 1 wieku dali radę się zjednoczyć, nie licząc UK. BRICS też ma dobre chęci.

1 polubienie

Harmonik obalił marksistów, a Franek Dolas rozpętał II wojnę światową.

2 polubienia