Tylko to nie takie proste…szczególnie jeśli mówimy o czymś takim Św.p Andrzeja Zaorskiego widziałem właściwie tylko w dwóch produkcjach i jest postacią mi właściwie nie znaną Umieściłem te informacje bardziej ze względu na moją matkę bo ona go lubiła i znała dobrze “Polskie ZOO” pomyślałem też że ludzie z pytamy na pewno go znają…no i było Święto Zmarłych
Odpowiedziałem na twój problem techniczny. Zaorskiego lubiłem i postaci były świetnie dopasowane do zwierząt.
Kurde… nie przytomny jestem kompletnie chyba przez te gorączkę z wczoraj cały tydzień jestem rozbity przez to choróbsko
No spoko. Byle nie covid
To jedna z najwazniejszych medialnych postaci mojego pokolenia…Moze wśród 15-20 innych.Nie wiecej…
To był człowiek sztuki ale czy jeden z 20? Odpowiedz mi czy po 2000 roku ktokolwiek zasłużył na to co on?
Mam na mysli czas komuny i raczej to radiowe"stadko".Trojka to wiadomo ale Zaorski byl takze w tv,w kinie i zawsze pozostawal postacią nie do podrobienia.
Po 2000 roku to ja powoli tracilem kontakt z mediami by stracic go ostatecznie w 2003.
I nawet sie z tego cieszę bo poza dawną Trojką,reszta po prostu dla mnie stanowi szambo i prymityw.
Mnie lokalnie kolega inspirował le nie znasz zapewne.
Zapewne nie kojarzysz. Krzysztof Studziński. Lata prowadził w radiu Inowrocław kącik motoryzacyjny. Wiele razy pytał mnie w związku że w tych czasach działem silnie na cb radio…
Nie no…Inna branża a poza tym,moje radio tram chyba nie bylo odbierane…Troche daleko…
Poznań odbieraliśmy. Z szumami.
A próbowałeś kolego kiedyś zabawy z KF? Polecam.
???
Nie wiem o co chodzi.
Radiowiec nie wie co to krótkofalarstwo? Nie wierzę.
No to uwierz bo bardzo zle kojarzysz.
Ja bylem radaktorem muzycznym,dj-em odpowiedzialnym za poranki i nocne spotkania.Plus ok. 6-7 audycji autorskich.
Krótkofalarstwo nie ma z tym absoluntniue nic wspólnego.
a wiele. To w końcu radio.
A dj-em też byłem na dawnych dyskotekach.