Hahaha
Okej
Ja sobie po rozwodzie obiecywałam , ze nigdy więcej.
Ale teraz przy moim P .to zmieniam zdanie
Ja jestem jeszcze w związku pamiętaj, a ty mi nowego męża już wciskasz hahaha
Ale on też chce wyemigrować, też załatwia sobie pracę i jest na dobrej drodze.
Jestem rozentuzjazmowana jak dziecko…
Byleby nie zapeszyc!
Czyli razem może się uda ??
Fajnie!
Ty tak samo jak ja masz "małolata " nie ?
Noooo dużego małolata, ale teraz nowe wyzwanie nie będę martwić się wiekiem
Jasne!
A wyzwanie konkretne .
Powiem Ci że jestem w szoku głębokim.
@anon80021811 ja też!
Myślałam że się nie uda!
A tu h…się udało!
Hahahaha !
Nie wierzę i szczerze podziwiam Cię.
Po tym jak to ogarniesz zostajesz moja idolka.
Będę śledzić Twoje losy uważnie.
A mogłam wyemigrować wczesniej, nawet miałam już próbę i mieszkałam w Holandii ponad rok, ale wróciłam. Za cholerę nie nauczyłabym się niemieckiego a tym bardziej niderlandzkiego!
Poza tym w Polsce niczego nie pozamykalam i miałam gdzie wracać, poza tym zbyt miło nie wspominam, bo tam rozstałam się z moim byłym. Więc po rozstaniu jeszcze chwilę pobyłam i wróciłam.
Ja też byłam rok w Niemczech .
Za diabła nie mogłam się nauczyć tego języka .
Wróciłam też i się rozwiodlam.
Mam nadzieję, ze ten wyjazd teraz będzie inny u Ciebie!
Też mam nadzieję, poza tym teraz, to moja niezależna decyzja bo i tak bym próbowała wyemigrować, a do Holandii to ja pojechałam za nim a wcale nie chciałam. Dlatego później nic mnie tam już nie trzymało.
Trzymam kciuki !!
Dziękuję Malita
@anon44086484 Ja Tobie też życzę udanego startu za granicą.
Dziękuję
@anon44086484 - jesli chodzi o przesylki miedzynarodowe z dobrami doczesnymi to mam namiary na paru brokerow firm transportowych (przetestowane na trasie Polska- Hiszpania) - wychodzi znacznie taniej i prawie tak samo szybko jak poczta.
ale to sie rozejrzysz na miejscu czego bedzie brakowac na dluzszy pobyt.
a w ogole to gratulacje.
O Jezu jesteś boska, bo jak się zadomowię, to na pewno będę chciała, żeby mi coś wysłali!
Wiadomo że co będę mogła to kupię ale pewnie nie wiele wezmę na pierwszy rzut i wiele rzecZy zostawię. A do Polski to nie wiem kiedy wrócę, bo wigilię mam już ustawioną u córki w Niemczech Mówi że już pierogi lepi - żart!
A te przesyłki jak najbardziej się przydadzą. Na pewno zgłoszę się!
Jeszcze nie dooglądałam całego, ale jak na razie masakra, większość to jakbym o sobie słuchała, włącznie z przyczynami takich działań chyba jednak z moją główką jest coś nie tak.
I w ogóle gratuluję mega
Zamknac oczy i zrobic ten krok!!!
Dziękuję