Aż się łezka w oku kręci widząc znajome nicki

Jasne , szczególnie w porach nocnych kiedy ( prawie) wszyscy śpią :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Niestety też niepamiętam😔ale rozmowy da sie nadrobić😊jeśli tylko okazja będzie a mam nadzieję,ze tak

1 polubienie

Prawie wszystko zmienia … :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Wczoraj a właściwie dzisiaj zasnąć nie potrafiłam , zajrzałam na forum , cisza jak w kościele :wink:

1 polubienie

No pewnie, że będzie ! :smiley: Ja już to wiem, patrząc na entuzjastyczne powitanie Ciebie po latach niektórych z nas, którzy Cię pamiętają :yum:

1 polubienie

W kościele jest cisza, dopóki śpiewy się nie zaczną w tonacji zet-moll … :wink:
Ale ja też lubię tu wpadać nocną porą i poczytać co nieco, kiedy natrętne myśli (patrz na bardziej romantyczną wersję - słowiki) spać nie dają :smiley:

2 polubienia

Mów do mnie po ludzku , że reumatyzm Ci doskwiera , po cholerę ta finezja :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Avatar z aniołem mi się kojarzy.

3 polubienia

To dobrze,mnie Ty sie też kojarzysz. Fajnie,że jesteś😊

3 polubienia

Reumatyzm to pikuś w moim przypadku eva … ten mi akurat nie doskwiera na szczęście :wink:
A finezja? No kurczę, to taka jakaś łagodność artystyczno-odczuwalna wryta w nas (którą Ty swoją własnym śmiechem czasem, humorem ukrywasz nie wiedzieć czemu … )
Już ja tam swoje wiem ! :grinning::stuck_out_tongue::kissing_closed_eyes:

2 polubienia

Bo wczoraj w pracy byłem. Do samiuśkiego rana … :neutral_face:

1 polubienie

Że niby ja też to mam ? ukryte ? Ino gdzie ? :thinking:

1 polubienie

Mogliście dać znać , że nie tylko ja noc zarywam :wink:

1 polubienie

Ty już wiesz… :sunglasses::stuck_out_tongue:
Motylku zakamuflowany Ty :lying_face:

1 polubienie

Hahaha , ja i motylek … rypła Ci personifikacja :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

Jakie to ma znaczenie odkrywać tu siebie ? :wink:

1 polubienie

Nic mi si nie rypło !
W sumie żadne - a widzisz??? :wink:

1 polubienie

Oczywiscie ze pamiętam i bardzo się cieszę ze cię widzę

3 polubienia

Rypanie niektórem w głowach, normalnie… :kissing_smiling_eyes: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

@birbant, o tym rypaniu to ja i Aszka… :stuck_out_tongue_winking_eye:
koleżanki @ihtiel jeszcze w to nie mieszaj :)))

1 polubienie

Sama się wmiesza. :grinning:

2 polubienia