A tak brzmią gwiazdy i galaktyki z dalekich odległości.
Mam stworzyć obraz pod tekst i dźwięk ? ![]()
Obraz już jest przecież. Ta pozorna cisza nie jest aż tak cicha… tak śpiewa istnienie. Ogrom kosmosu jest nieogarnięty. Pędzimy coraz szybciej i dalej… a to wszystko i tak nieuchwytne. Ile galaktyk? Miliardy? W nich gwiazd wielokrotnie więcej… pośród tego my… nic nie znaczący pyłek… a gdzieś tam inni. też załamani własną niemocą w sięgnięciu poza własny układ.
Nie jestem aż tak zagoniona , żeby nie zauważyć błędu w wierszu , no chyba , że…
Czy tam nie powinno być Parsekow zamiast Persekow ?
czy nie ?
Faktycznie literówkę klepnąłem…
To wszystko ? Ani flaszki ani dziękuję? ![]()
![]()
![]()
Jako artystka przecież do niedocenienia nawykła? Dziemkujem ![]()
Niby tak , ciągle noszę ranę w sercu , że ktoś misia ze świnią pomylił
Nic to , wybaczam i podziękowania przyjmuję, wolałam flaszkę , biere co dają ![]()
I znów się coś napisało ![]()
Hahaha , odpuszczam, wyjścia nie miałam , tak mi głowę zmyłeś ![]()
Pierwej inaczej o mnie pisałeś ![]()
Haha… to akurat nie do ciebie…Bardziej do naszego kraju raju… choć wiedziałem że tak pomyślisz ![]()
Końcówka idealnie wtopiła się w sytuację, przyznaj ! pomijając Aniele, ja byłam inspiratorką nowego tworu ![]()
Wprawdzie jesteś ze Śląska… ale nie byłaś inspiratorką żadnego nowo tworu… ![]()
twór
1. «istota żywa»
2. «element przyrody nieożywionej, kosmosu»
3. «część lub składnik jakiegoś organu spełniający określone funkcje w organizmie żywym; też: guz, narośl itp.»
4. «wytwór pracy ludzkiej»
5. «o organizmie politycznym lub społecznym»
A syn to co? ( patrz punkt 1.) kiedyś mój seksapil był inspiracją przez duże I ![]()
Pisz Reksiu koniecznie! Bardzo lubie poczytac:)
Może ja?![]()
Nie,nie…Kasia!
Takie tam zaszłości ze starego pytamy. Dopiero teraz na blogu
Ja chcem bajki dla dorosłych.
Kiedyś o garniaku opowiadanie napisałem
Chcesz to masz