Co o tym sądzicie ?
Sądzę, że ten materiał jest za długi. A może mam tylko ADD
Mnie też przeraża długość, ale na zachętę podpowiem, że bardzo ciekawy materiał … Autyzm może powodować z jakieś 1000 przyczyn albo i więcej … I jest bardzo dużo rodzai autyzmu …
Rozumiem, ale na obecną chwilę wolę spożytkować 90 minut na co innego. Zauważyłeś, że niektóre portale (np onet) w obecnej chwili w artykułach umieszczają pod tytułem kluczowe punkty artykułu? Bardzo to lubię, bo zalewających nas informacji jest teraz tyle, że często nie warto się zagłębiać. Amazon w swoich kursach online robi podobnie, najpierw podają jakie zdolności zdobędziesz podczas słuchania modułu. Często się zdarza, że zagadnienia są ci znane i spokojnie możesz dany moduł opuścić, żeby nie marnować czasu. A czas to pieniądz.
Nie czytam onetu szczerze - nie wiem czemu - po prostu nie czytam - podobnie wp, a z Amazona jeszcze nie korzystałem szczerze.
Natomiast zapewniam, że materiał jest bardzo ciekawy i wiele rzeczy wyciągniesz. Ja oglądam zmęczony a jakoś ciągnie mnie dalej xd A zaraz idę spać
Poważnie nie można skrócić wniosków do 5-10 punktów?
Nie chce mi się oglądać od nowa
Ale mówi ciekawie
Autyzm i jego pokrewne mają 1 dużą wadę - nie ogarnia emocji oraz tego wszystkiego czego nie można przełożyć na cyferki.
Są różne postacie autyzmu, nie wszystkie takie jak tu pokazano.
Gościu mówił, że powodów autyzmu jest co najmniej 1000 jak nie więcej