@ata-ata, dziękuję Ci bardzo …
@ata-ata , bardzo dziękuję…
PIękny taniec i tylko Ci,którzy “tańczą dla relaksu”, poczują ciary przy tej melodii.
DZIĘKUJĘ!
Jak na"nie moj swiat" i nie moje klimaty,calkiem ok.Dobre na impreze.
A to dla @ihtiel:
A to dla @Devil…
Dzuękuje. Bardzo lubię Edyte Gepert. Bylam kiedys na koncercie. To bylo wspanuale doznanie artystyczne.
Ale tej piosenki nie znalam. Nie podoba się bo dotyka własnie moich największych lękow i najstrytszego bólu. Tak… Bardzo boję się rozstań…nieuniknionych
Ostatnio w ogole nie moglam sluchac Geppert, ale nie trace nadziei ze to sie zmieni!
Oo, lubię chyba wszystkie kawałki tej piosenkarki z pytania
A sama sobie zadedykowałabym to, przede wszystkim ze względu na teledysk (jak ktoś ma arachnofobię, proszę o NIEoglądanie):
Też się zastanawiam
Ludzie!! Nawet nie wiecie jak ja lubię takie jednoczące nas wątki
No kurczę, coś w tej muzyce jednak jest - nie dość, że muza jak by nie było łagodzi obyczaje, to jeszcze tyle dedykacji “u nas dla nas” !! No miodzio po prostu
A pomyśleć, że kolega @Devil był inspiracją - pozdrówka ode mnie !!
A teraz chyba nie wyjdę z tego wątku do północy, bo nie dość, że muszę przeczytać, posłuchać, odpowiedzieć, to jeszcze coś dla Was kochani wybrać od siebie samej !
Wiem Atka, dzięki za to osobiste… A chłopaki dają radę, naprawdę !
Dla Ciebie Pudelsi - Dawna Dziewczyno - YouTube i nie pytaj mnie dlaczego właśnie to, jakoś na czuja
Lato z radiem !!! Moja ukochana audycja radiowa niegdyś pod namiotami …
лето с радиоприемником !
Jeszcze coś było po francusku i czesku też chyba - ktoś pamięta ??
Dziękuję za ten Port Klenczona. Włąśnie w tym czasie byłem na regatach na Mazurach i na gitarce podspiewywałem ten numer (i wiele innych szant)
No to czekamy @Aszka_J , czekamy
To ja tak po imionach naszych pań polecę:
@anon80021811
Dla @Bocca-Lupo mam coś sensualnego (bo tak mi się kojarzy)
Amy Winehouse - Back To Black - YouTube
a dla @okonka przesyłam coś, przy czym mogłabym się TEŻ bujać całą noc z zamkniętymi oczami ;))) No nie mów, że nie trafiłam