No @Bingola, jestem miło zaskoczona, twórczości Cleo nie znam, ale Mesajah lubię i często słucham, dziękuję :)))
Ty rzadko mówisz o swoich muzycznych gustach, ale…
No właśnie, gdzieś coś rzuciło mi się w oczy, chyba mamy wśród swoich ulubieńców pewnego wykonawcę, dzisiaj “zagram” inaczej, żeby nie było zbyt prosto ( oryginał znamy doskonale)
to cover, moim zdaniem wysłuchać warto, w każdym razie będzie mi miło jeśli to zrobisz :)))
Leoś ! Toż to jeden z moich ulubionych ! , słucham najczęściej w tym wykonaniu:
A Twoje rence czyniom cuda !
Dziękuję !!!
Dla @Bocca-Lupo mam to :)))
Dziekuje za piosenke!
Pierwszy raz uslyszalem ta piosenke,gdy jeszcze mieszkalem w Polsce,i tak za mna chodzola przez lata,az ja nagralem))
Dziękuję Zygmuś
Nad czym xd
NIe znałem tego coveru hitu Collinsa. Niezły jest!
Miałem okazje wysłuchać oryginału na koncercie w Warszawie w czerwcu.
@GumowyKrokodyl, coś dla Ciebie
Zazdroszczę, uwielbiam Collinsa od bardzo dawna
Fajne fajne xd
Serdecznie dziękuję @Aszka_J za takie serduszkowe mnie potraktowanie. Zachodzę jednak w głowę kto jest tym drugim serduszkiem.Bo ja rozglądając się dookoła, żadnnego aż tak bliskiego nie widzę. A zbyt dalekowzroczny nie jestem. Rozjasnisz mnie?
Bardzo pasuje, myślę Atka
Ale dla kolegi @benasek to ja mam coś wcale a wcale nie z klimatów reggae lub innych takich;)
Bo benasek jest też rozkochany we francuskich klimacikach z tego co wiem
I dla niego zapodaję o ! To !
@anon75849589, właśnie słucham
Ja nie wiem, czy ta piosenka nie przebija mojej ukochanej ELO .
Uwielbiam !! Dzięki wielkie !
Oj faktycznie “hurtowo” po imionach.Nie znalam tamtej piosenki. Dziękuje
Ja nie będę indywidualizował. Jeszcze komuś w gusta nie trafię i on mnie za to trafi. Więc ja zbiorowo ale za to na pewno ze szczerego serca.
Więc zbiorowo dla naszych pań:
A to dla nas czyli dla chłopów:
@Aszka_J dziękuję! Pierre Bachelet to jeden z moich ulubionych francuskich piosenkarzy. Mogę go słuchać bez końca.
To dla Ciebie
Mam nadzieję, że Ci się @anon75849589 spodoba