Będzie ino TVP?

A ja blokuję reklamy. Ale podatków nie narzucam.

1 polubienie

Co do haraczu? Szukaja pieniedzy wszedzie, gdzie sie da, a tu dwie pieczenie na jednym ogniu - kasa i oslabienie lub uniemozliwienie krytyki i kontroli rzadzacych. Ale robienie sobie wrogow zwykle konczy sie starym haslem - kto sieje wiatr, zbiera burze.

5 polubień

Mają rozmach skoorvysyny!

6 polubień

Cooooo? A gdzie likwidacja TVN?! Po raz kolejny zawiodłem się na tobie pisie… Za kogo ty nas masz? Gdzie to wstawanie z kolan? Gdzie Tusk w więzieniu? Gdzie całkowita delegalizacja PO i gdzie oficjalne zarzuty proces i skazanie winnych zamachu w Smoleńsku?! Gdzie reparacje od Niemiec?
Precz z PiS!

Chodzi o to by były tylko jedne media. Narodowe. I juz wiem czemu tvp przypominało wczoraj wielokrotnie ze opozycja chce tvpinfo zlikwidować a dziennikarzy pozwalając.
O kurcze :tired_face: i to się może udać. Finansowo. A narodowa nie tylko nie płaci a jeszcze dotacje dostaje.

4 polubienia

A ja myślę że oni szukają hajsu na socjal.

1 polubienie

Na socjal to szukaja skupujac za grosze upadajace firmy i obym sie mylila - ale zaczna powstawac klolejne rakowate narosle typu spolki skarbu panstwa, gdzie kontrola wydatkow i dzialalnosci jest prawie niemozliwa.

1 polubienie