Będziecie załamani gdy Duda wygra 12 lipca?

• Tak
  • Nie
  • Zaznaczyłem NIE ale tak
  • Trudno powiedziec.
  • będę skakał z radości
  • Pójdę do kosciola podziękować Bogu
  • Przełączę na mecz

0 głosujących

Za to całe szambo które wylewane jest na pis, też tutaj - życzę wam tego XD jak czytam gdy piszecie chociażby Mateuszek na premiera bo wasza nienawiść i bul dupy nie pozwala wam napisać nawet Mateusz to życzę wam tego tfu XD a to tylko jeden z 158 przykladów.
Dla mnie dwie opcje będą tak czy tak dobre… Patrzeć na te załamane mordy totalnej, albo patrzeć na ten szok i niedowierzanie w pisie xd

Bardzo. Ja pamiętam czasy PRL… i one niestety wracają w mentalności Kaczyńskiego, bo to on de facto wygra… a nie żadna, pusta w środku duda…
Tak siermiężnej i prostackiej propagandy, to chyba w naszj historii jeszcze nie było. Co więcej: PRL uczył ludzi czytać i pisać, a aktualne rządy wolałyby cofnąć ich do analfabetyzmu, bo w szkołąch kreatywne myślenie jest zabijane. Ma powstać nowy człowiek na nowe czasy: Homo Idiotus…
Kandydaci prześcigają się w rozdawnictwie i obietnicach bez pokrycia, bo większość ludzi nie wie po co jest prezydent. A on jest po to, po co były: Trybunał Konstytucyjny, Wolne Sądy, Niezależne Media…
Po to żeby patrzeć władzy na ręce…

A władza jest już wszędzie i nawet nie udaje że sama sobie patrzy…

A uważasz że jest szansa że wygra Trzaskowski? Nie chodzi mi tylko o ilość głosów na Trzaskowskiego vs ilość głosów na Dude, tylko tak ogólnie czy wyobrażasz to sobie biorac pod uwagę że rządzi PiS XD

Bardzo mała szansa, bo naród jak mówiłem: Woli żeby mu ktoś obiecał bez pokrycia niż mieć wolność

A z czego tu się cieszyć]

Że nie będzie chaosu w państwie XD

I to jest bardzo smutne. Wręcz przerażające.

Wybór Dudy to równia pochyła. Słaby prezydent a jeszcze 5 lat temu myślałem że od Kaczora nie można słabszego.

A Bronisław Bul Komorowski?

to słaby prezydent ale nie aż tak.

Nad Bronkiem nikt nie stał a mimo to był “Słaby”.
Ty oceniasz Dude jako Słaby bo stoi nad nim Kaczyński?
Gdyby Kaczyński wycofał się z polityki a nast 5 lat został Duda to byłby sto razy lepszym prezydentem od Komorowskiego… Zresztą dla mnie już teraz jest po tych 5 latach.

Komorowski to przykład kompletnego nieporozumienia jeżeli chodzi o osobę na stanowisku prezydenta.

Nie przewiduje takiego uwstecznienia.

Nie, źle mnie zrozumiałeś. Przed Bronkiem był kaczyński co wołał “ląduj tchórzu”

Nie ważne jak cię zrozumiałem bo to co napisałeś nie zmienia nic w tym co ja napisałem

Wierzysz w teorie spiskowe? Xd

własnie nie. uważam że smoleńsk to było zaniedbanie a nie zamach

Ale jakiekolwiek gadanie o tym że to prezydent naciskał na ładowanie lub co gorsza XD jego brat, jest tylko teoria spiskowa

oczywiście że tak. ale nie ulega wątpliwości że lot nie powinien się odbyć.

a że mogli naciskać na lądowanie…ale nie powinni wogóle startować

wiesz s czym Lech Kaczyński był lepszy od Dudy?
Miał żonę która mówiła