Zapraszam - KLIK!
Mój wynik - 9/10
Źle tylko aktor w Nic Śmiesznego
Pewnym jest, że wielki OZYRYS rozwiązałby ten quiz niestety ja jako nieharmonijny, głupi, plugawy gatunek ludzki nie doznałam tego zaszczytu
9/10 Urugwaj mi przeszkodził w osiągnięciu celu.
Oczywiscie, ze bezmyslna jest ta mysl. W dodatku szujowato nieharmonijna
Bo prawdziwa wiedza plynie do nas z jedynego (mam nadzieje ze wiadomego dla wszystkich pytamkow) zrodla. Podazajac za tymi naukami nie przejmuje sie wiec moim zenujaco niskim wynikiem, ktorego nie podam
Dodam, ze to quiz typowy dla Polakow mieszkajacych w Polsce
a nie dla takich patologicznych, co juz z Polska stracili kontakt
Dużo lepiej jest wypróżniać się z gałęzi, niż odpowiadać na kwizy bezmyślnych naukowców. Mnie bliżej do harmonijnego Ozyrysa bo mam tylko 7/10
7/10 - Księżna, Urugwaj i Piwniczna-Zdrój.
Ani Ozyrys ze mnie ani Izyda…
No moze z Ozyrysem to bym sie nie zalapala 9/10. Dobrze zarlo, tylko jak zwykle te cholerne wojewodztwa.
W Ameryce Poludmowej tylko w Brazylii mowia po portugalsku, w Srodkowej czasem angielski, ftancuski lub kreolski na niektorych wyspach. Reszta wiadomo…
Ozyrys pewnie by rozwiazal,ja nie bardzo 5/10
8|10 Diana i język źle. to pierwsze, to kolejna moja pomyłka, bo wiedziałem, język przestrzeliłem.
8/10 a zle smierc Diany i Piwniczna Zdroj…A co dopiero oglądalem film o jej śmierci
Ja znam dokładnie jej datę śmierci, bo Ona była z rocznika mojego męża
Ja po prostu lepiej pamietam starsze historie.20 lat temu to dla mnie jak wczoraj…I sie potem myle:))
Ja nie mam w ogóle pamięci do liczb , kodów, numeru telefonu , to co bardzo ważne i muszę pamiętać każdego dnia muszę z czymś skojarzyć.
Dla przykładu kod do mojego mieszkania to data urodzenia brata i pozycja seksualna
Teraz zerknę na tego kwiza
5/10
Gdzie mbie tam do Ozyrysa…
7/10
7/10
Ozyrys by nue miał kłopotu ale ja mialam. Ze stroną techniczną ( net się wieszał zbyt) ale jak juz udało soę przebrnąc to ze zdziwieniem stwierdzilam ze 10/10. Tak intuicyjnie…i szybko
Leżę