Jakies protesty?
Widocznie zycie 7 letniego dziecka bylo mnie warte niz zycie Floyda.
Bo to tylko polityka :(((
Gdyby to był jednostkowy przypadek, zaraz bym się z Tobą sprzeczał. Ale nie jest.
Recydywa, to nie teoria, to praktyka, aż nazbyt częsta.
Pare dni temu w Reading,rzut kuflem od Londynu,libijski nozownik zamordował 3 osoby.Ilosci rannych nie pomne.
Dzisiaj albo wczoraj,ta sama historia w Glasgow.Jakis czarny,na szczescie odstrzelony,ranil policjanta i zamordowal 3 przechodniów.
To nawet nie tydzien…Chyba 4 dni.
Trynkiewicz byl bialy
https://www.google.com/search?q=trynkiewicz&oq=trynkiewicz&aqs=chrome..69i57j46j0l8.6036j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
i tu zaczyna sie problem w kwestii czy byl wyjatkowa paskuda
czy trzeba chwasty wycinac ?
Wtedy machnąlbym ręką,jesli mozna byc az tak cynicznym gnojem…
Ale to jest coś gorszego.To są miliony wypranych mózgów.Czarny rasizm w swej najczystszej postaci.
Oczywiscie masz racje wskazując na to,skąd bierze sie napęd dla takiego zwyrodnienia umysłów.
Recydywa jest wielokolorowa, wielowyznaniowa i wielonarodowa.
Ofiara
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/106013860_2988842927831924_4535177854708332917_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=110474&_nc_ohc=RVQmHf7PBZQAX-KpvcW&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=28914d9bf212dba5b57c3e60659f07e7&oe=5F1DC133
Ty o ofierze,ja o sprawcy…
Coz…Licza sie tylko ofiary bialych,czyz nie?
Rozumiem, że ten osobnik na zdjęciu jest funkcjonariuszem państwowym, zawodowo broniącym życia i porządku, tak jak ten, co zadusił tego, kogo miał bronić?
Ale dla Ciebie to nie jest takie ważne, czy zabija bandyta, czy gwałci ksiądz, czy policjant, prawda? Zgaduję, że pojęcie zawodu zaufania społecznego jest Ci obce?
Ofiary psów.
Nie wazne jak to nazwiesz.
Paranoja polega na tym ze domagamy sie rownego tarktowania ale jak przychodzi co do czego to jedna smierc nie rowna sie drugiej.
Sa nawet takie kanalie i najgorsze mendy ktore beda relatywizowac śmierć dziecka by bylo jak w tytule.
Zycze takiej ludzkiej coorvie aby kiedys stanela ze swymi madrosciami oko w oko z matka tej dziewczynki.
Tu na forum są tacy, którzy goownem rzucą na przykład pisząc, że wyrażam się o zwolennikach PIS “ścierwa”, a zapytani o dowody tchórzliwie znikają na kilka dni, mając nadzieję, że się o tym zapomni. Do kogo takich porównać? Do ubeków?
Hi hi, i znowu cisza.
Zbrodnia jest zbrodnią, niezależnie od kolory skóry, wyznania, poglądów…et cetera…
Ale na temat ostatnich wydarzeń w USA mam swoje zdanie. Nie chce mi się za dużo pisać, ale jakoś nie szkoda mi tego bandyty, którego zabił policjant w trakcie zatrzymania. Być może, dzięki temu będzie żyć parę innych osób.
sadac po przeciekach?. wzorowy tatus poslugujacy sie podrabiana kasa?