Duda siedzi Trump stoi xd
- TAK bardzo
- NIE do wytrzymania
- Trudno powiedziec nie
0 głosujących
Duda siedzi Trump stoi xd
0 głosujących
tak boli mnie - krawaty tez maja swoja mowe
jesli reprezentant mojego narodu szuka poparcia za oceanem¿
a w ogole pucybuty tez siedza
Heheheheheh!
To zaznacz proszę jakąś opcje w ankiecie XD
I z czego rżysz hee
brakuje opcji odespalam noc swietojanska i ide po piwo
Duda jeszcze nie siedzi, ale powinien.
Nie boli.
Nie boli. Jednak ten najbliższy przyjaciel jest daleko, a wokół tylu bliskich wrogów.
I co robi Duda u Trumpa? Podpisuje, a jakże…
Co za problem. Zamknąć opozycję do pudla i spokój
Wówczas Ameryka będzie bliżej a inne krainy dalej?? Niedorzeczność.
Pisałeś o bliskich wrogach… wybrałem tych najbliższych
Zdecydowanie za wiele wrogości nosisz w sobie.
Ani troszke XD ale twój komentarz będzie miał lajkow. Oj będzie xd
Nie piszę tu dla lajków i w ogóle co to ma do rzeczy w odniesieniu do dyskusji?? Do czego to ma być argument?
Chciałem uprzedzić sytuację. Z moich długo miesięcznych obserwacji wynika, że komentarze tego typu w moja stronę są nagradzane cała fala lajkow najprawdopodobniej spowodowanych chęcią zademonstrowania swojej wyższości nade mną i chęci poniżenia mnie przez podpięcie się pod wypowiedź osoby nawet z którą na codzień się nie zgadzają… Czyli w tym przypadku ciebie.
Twoje stosunki towarzyskie z innymi użytkownikami oraz Twe odczucia w tej kwestii, choćby nie wiem jak słuszne czy błędne, to nie moja sprawa, a tym bardziej jakikolwiek argument w tym temacie. Twoje przewidywania lub oczekiwania w tej materii w żaden sposób nie będą miały wpływy na moje zdanie w czymkolwiek.
Wiesz nie mam tu już tego komfortu co na starym pytamy… Coś mi się nie podobało to zamykam sobie pytanie… Albo osoba z CL nie wypowiada się… Dodatkowo moderatorzy są teraz na Ekhem lewej stronie mocy co też nie polepsza xd