Boli was dupa że Polska jest najbliższym przyjacielem USA w Europie?

Duda siedzi Trump stoi xd

• TAK bardzo
  • NIE do wytrzymania
  • Trudno powiedziec nie

0 głosujących

tak boli mnie - krawaty tez maja swoja mowe
jesli reprezentant mojego narodu szuka poparcia za oceanem¿
a w ogole pucybuty tez siedza

4 polubienia

Heheheheheh!

1 polubienie

To zaznacz proszę jakąś opcje w ankiecie XD

I z czego rżysz hee

brakuje opcji odespalam noc swietojanska i ide po piwo :wink:

1 polubienie

Duda jeszcze nie siedzi, ale powinien.

4 polubienia

Nie boli.

2 polubienia

Nie boli. Jednak ten najbliższy przyjaciel jest daleko, a wokół tylu bliskich wrogów.

3 polubienia

I co robi Duda u Trumpa? Podpisuje, a jakże… :rofl:

2 polubienia

Co za problem. Zamknąć opozycję do pudla i spokój

Wówczas Ameryka będzie bliżej a inne krainy dalej?? Niedorzeczność.

1 polubienie

Pisałeś o bliskich wrogach… wybrałem tych najbliższych :roll_eyes::rofl:

Zdecydowanie za wiele wrogości nosisz w sobie.

Ani troszke XD ale twój komentarz będzie miał lajkow. Oj będzie xd

Nie piszę tu dla lajków i w ogóle co to ma do rzeczy w odniesieniu do dyskusji?? Do czego to ma być argument?

1 polubienie

Chciałem uprzedzić sytuację. Z moich długo miesięcznych obserwacji wynika, że komentarze tego typu w moja stronę są nagradzane cała fala lajkow najprawdopodobniej spowodowanych chęcią zademonstrowania swojej wyższości nade mną i chęci poniżenia mnie przez podpięcie się pod wypowiedź osoby nawet z którą na codzień się nie zgadzają… Czyli w tym przypadku ciebie.

Twoje stosunki towarzyskie z innymi użytkownikami oraz Twe odczucia w tej kwestii, choćby nie wiem jak słuszne czy błędne, to nie moja sprawa, a tym bardziej jakikolwiek argument w tym temacie. Twoje przewidywania lub oczekiwania w tej materii w żaden sposób nie będą miały wpływy na moje zdanie w czymkolwiek.

1 polubienie

Wiesz nie mam tu już tego komfortu co na starym pytamy… Coś mi się nie podobało to zamykam sobie pytanie… Albo osoba z CL nie wypowiada się… Dodatkowo moderatorzy są teraz na Ekhem lewej stronie mocy co też nie polepsza xd