Tambiert ma założone konto.
Haha… @anon70601590 znalazłem wiersz o Poliglacie
Dla Satynowej i Poliglaty
A jeszcze “Ani mi się sni”,"Waniliowy obłok ",“Maryjusz”“Ruda elżunia”,“uszaty arbuz”,"Księżniczka "Kuchni,MaliJM,Sarenka 666.,November…Mnóstwo tych ludzi którzy zniknęli
666 tu jest, @anon70601590. Większość pozostałych już dość dawno porzuciła forum i choć ich brak, szanse na powrót raczej niewielkie. Mnie cieszy powrót Pitbulla. Lubię jego opanowanie spokój.
Ja też jestem…miałam się tu nie pojawiać, ale jednak mimo wszystko miło wspominam tamto pytamy…i Was…czasami tu będę się pojawiać i pisać…z sentymentu…
Jako osoba, bardzo możliwe, ale jako nick, jesteś tu nowa, @Tris_Prior
Ja też jestem ciekawa kto zacz…
A to na pewno
Chcesz być anonimowa - uszanujemy. Chcesz zdradzić dawny nick - czekamy
Mam pewne skojarzenia, ale zostawię je dla siebie. Nie są najważniejsze. Ważne, byś to forum kiedyś także wspominała miło. Pojawiaj się i pisz odrobinę częściej niż czasami
Po kilku postach lepiej nie kojarzyć , można zabrnąć w ślepy zaułek
Myślę, że to nie jest tajemnica. Tylko zastanawiam sie, czy to coś zmieni kiedy napiszę jaki miałam nick na starym pytamy…
Czy me stare smocze oczka dobrze widzą? Tam na baru jest smok (smoki?) czy nietoprz(nietoperze?).
Jak na moje chore oko, to gołębie.
Kruki
To mi się ptaszki pomyliły
Po obrazku trudno dociec, ale ma on swój podpis, więc wiem
Moja odpowiedź była niezgodna jak Tris
Moja też, bo to nie kruki a po prostu ptaki. Pospieszyłem się.
Ja myślę że tak. Wtedy albo rozmawia się już inaczej, jak z dobrą znajomą, albo w ogóle się nie rozmawia😁
Wszystko kwestia tego jakie z danym użytkownikiem były stosunki .
Zacząć od nowa pewnie też fajnie ale podejrzewam że męczące takie uwazanie na słowa żeby się nie wygadać,z czymś.