@Bocca-Lupo, chyba ktos na pv puścił famę, że jesteśmy bardzo brzydkie
Sam czytałem, jak dziewczyny skarżyły się na forum. Kilka z nich znałem dość blisko i pisały mi też na PW podając nicki adoratorów, więc nie jest to legenda, @Bocca-Lupo
A nie jesteśmy?
@anon75849589, uważaj z tymi żalami, bo któryś może wziąć je na poważnie ;D
Dalej jestem w szoku
Matko, jak nie byłam modem moje PW prawe świeciło pustkami, no może poza jedną osobą lub dwiema.
Ja tak, ale nie obwieszczam tego całemu światu , skąd wiedzieli?
Z tego wynika, że na pytamy wiedzieli więcej o nas, niż my same
@roqq, miałam raz wtopę, ktoś do mnie milutko zagadał na pv sądząc,że mam góra 30 lat, wyleciał jak z procy kiedy wiek podałam hahahaa przykro się zrobiło, ale nic to, żyje się dalej
Więc jednak…
Nie wiem, może, mało piszę na pv, miesiącami tam nie zaglądam, tu na początku ktoś zagadał, poprosił o avek
Brakuje paru, którzy byli poza systemem, reszta nijaka, gadają jak im reszta nakazuje
Kilka dni temu dowiedziałam się, kto to ? hahahaa
Ale się zadyma zrobiła
Reszta nakazuje reszcie. A potem na odwrót i reszta nakazuje reszcie.
Ja nie pytam modkow kto jest kim . Pisze o sytuacji którą ty odpisałaś. Że pytali.
Tak, pytali kto wcielił się w X,Y,Z , konta i postacie fikcyjne, przy tym była super zabawa i ubaw po pachy, takie konto było aktywne jedną, dwie akcje i powstawały nowe. Naszym zadaniem było mieć rękę na pulsie, nie dopuścić do nudy i chamskich zachowań na forum.
Tak, jest ich trochę, np. Mała Mi - pamięta ktoś tą pozytywną, młodą wariatkę ?
Ale też brakuje mi niektórych osób, które już tu są, ale rzadko bywają…
Chociaż przyznam, że znaczna większość, do których zawsze czułam sympatię już tu jest !
Doczytalem do konca te wymiane ciosow i po raz nie wiem juz ktory,ciesze sie ze mnie to wszystko,najczesciej omija.
W licznej spolecznosci,kazdy trafi na swego wroga,predzej czy pozniej…Ale ja pamietam tego typu"maratony" jak ten,jeszcze ze starego forum…Nihil novi:))
I pewnie tak zostanie bo wrogow moich ze starego forum,prawie tu nie ma