Buehehe ale im powiedział

W sumie… Nie licząc kilku obrazliwych słów… Czy można się z tym nie zgadzać?

Kazdy porownuje do siebie.
A jak koncza sie argumenty to siega sie po inwektywy…
Ale co zrobic - cwilizowanym kraju ten czlowiek mialby problem ze znalezieniem pracy przy zamiataniu ulic, ale w koncu ktos go wybral, wiec pozostaje Swidnik omijac duzym lukiem.
Nie jest narzucony przez partie
Od 2002 r. burmistrz jest wybierany przez ogół mieszkańców gminy w bezpośrednich wyborach powszechnych

3 polubienia

W 80 roku też niektórym bonzom partyjnym puszczały nerwy i w Trybunie Ludu można było przeczytać podobne teksty.

3 polubienia

Takie właśnie mamy czasy, że z władzą po drodze jest ekstremistom hajlującym po lasach, kibolom rozprowadzającym narkotyki, wszelkim prostakom i chamom nie korzystającym z dorobku kulturalnego narodu…

4 polubienia

i żarliwość w wygłaszaniu idiotyzmów, też była podobna.

3 polubienia

Użytecznym idiotą jesteś ty. Pokazujesz wszystkim co PIS robi z umysłami swoich wyznawców.

5 polubień

Rzeczywiście protesty wymknęły się trochę spod kontroli. Naród wyrzyguje tłumione od dawna emocje

1 polubienie

Ja bym sie w dyskusje nie wdawala, bo na tym poziomie idiota pozyteczny lub nie bedzie ode mnie lepszy. :wink:

A użyteczną idiotką ty. 1:1

Chcesz na wakacje do Swidnika?

1 polubienie

Albo do Kraśnika.

2 polubienia

PiS pokazał patologii, że może z dumą pokazywać światu swoją głupotę, opozycja dopiero od niedawna zrozumiała, że z chołotą trzeba walczyć ich środkami. Ten pisiak jest typowym przedstawicielem lepszego sortu, szkoda że nigdy nie dowie się o swoich deficytach mentalnych :neutral_face:

2 polubienia

Zostaw gówno bo ruszone śmierdzi.

1 polubienie

Gumowa podrobka… :wink:

1 polubienie

Czerwona kaczka

Nieee, z TYCH kaczuszek…
image

2 polubienia

Potwierdzasz jednak jedną,nieustającą ostatnio,teze
To co dzisiaj da sie uslyszec z ust tzw.“władzy”,jest w mniej wiecej,90-95% kalką tego czym popisywaly sie komunistyczne media w republice jaruzelskiej lub jeszcze za Gierka.
Zeby bylo jasne…Nie popieram [i nie łap mnie za jakies niewypowiedziane mysłi] wszelkich barbarzyńców którzy jak zwykle,zwietrzyli okazje i podpinają sie pod protesty by wzorem bydła na Zachodzie,palić,niszczyć lub kraść,ze wymienie te najpopularniejsze.
To jest dewastacja kazdej myśli,kazdego protestu i tzw.niedzwiedzia przysluga ktora w skrajnych przypadkach moze przyczynic sie do"usprawiedliwonej interwencji" władz.Na Bialorusi juz stosuja ten argument.A zaczeli bodaj w sierpniu lub lipcu…
U nas ta tradycja siega marca 68,z apogeum w 1970.
Jesli sie to powtorzy,co wtedy mądrego napiszesz?
Jak dlugo bedzie Ci sprawiac radoche bycie na"nie"?
Jak dlugo mozna sie dobrze czuć w takim wydaniu taniochy?
Nie mowiac o tym ze albo nie dorosles do rozmowy,skoro nie widzisz ze jestes obiektem kpin,albo rozmowa wcale nie jest Twoim celem.
Smartfonowa inteligencja czy prowokacja?

3 polubienia

Więc przestań się ruszać. I nie twórz konfliktów, czytaj- zamknij się xd

Jakich kpin? Wyzywanie i obrażanie mnie (moderacja oczywiście nie działa) nazywasz kpinami? Xd