Buhahahaha!

2 polubienia

Buahahaha!!!

3 polubienia

O cie uj…To ze mnie jest patriotka pierwsza klasa jak ja w roku 12 miesiecy takich mam. Wow…

3 polubienia

moj drogi
pomysl na trzezwy sierpien to ma tradycje solidarnosciowa i skonczyl jak pierwsza solidarnosc. legenda
KK jak zwykle sie podczepia

@birbant zachowuj sie - wspomóż wirtualnie :slight_smile:

Zawsze uważałem to za bezsens. Sierpień to miesiąc wakacyjny, ludzie lubię sie zrelaksować i wypić sobie czasem to i owo na urlopie (nie mówię o upijaniu się ale po prostu o piciu dla przyjemności),
Poza tym niech abstynencję zachowują ci, którzy mają problem z alkoholem na co dzień, a nie ci, którzy wypiją w kulturalny sposób przy jednej czy drugiej okazji raz na jakiś czas.

3 polubienia

Nie będę klikać, nie możesz streścić? Nie mam czasu na czytanie całości przeczytałam tylko kawałeczek, ale alkoholizm jest zły i tu chyba nikt się spierał nie będzie.
Może pełna abstynencja nie jest potrzebna, wszak wszystko jest dla ludzi, ale nie wszyscy ten umiar stosują.

2 polubienia

Od początku czułem że patriotyzm jest dla ciebie obcy XD

Abstynencja zmniejsza wpływy do kasy państwa z tytułu akcyzy i podatków. Jest to działanie jawnie wywrotowe, godzące bezpośrednio w fundamenty stabilności finansowej państwa.

2 polubienia

ja rozumiem w miesiacach letnich owocow morza nie jesc
wg srodziemiomorza to jest od maja do sierpnia. ale nie pic? czlowiek nie kaktus

Święte słowa prawisz! Mogę nue pic nic zero w inne miesiące, ale ze co nawet we wlasne urodziny nie można? To trąci dyskryminacją :wink:

2 polubienia