Buahahaha!!!
O cie uj…To ze mnie jest patriotka pierwsza klasa jak ja w roku 12 miesiecy takich mam. Wow…
moj drogi
pomysl na trzezwy sierpien to ma tradycje solidarnosciowa i skonczyl jak pierwsza solidarnosc. legenda
KK jak zwykle sie podczepia
@birbant zachowuj sie - wspomóż wirtualnie
Zawsze uważałem to za bezsens. Sierpień to miesiąc wakacyjny, ludzie lubię sie zrelaksować i wypić sobie czasem to i owo na urlopie (nie mówię o upijaniu się ale po prostu o piciu dla przyjemności),
Poza tym niech abstynencję zachowują ci, którzy mają problem z alkoholem na co dzień, a nie ci, którzy wypiją w kulturalny sposób przy jednej czy drugiej okazji raz na jakiś czas.
Nie będę klikać, nie możesz streścić? Nie mam czasu na czytanie całości przeczytałam tylko kawałeczek, ale alkoholizm jest zły i tu chyba nikt się spierał nie będzie.
Może pełna abstynencja nie jest potrzebna, wszak wszystko jest dla ludzi, ale nie wszyscy ten umiar stosują.
Od początku czułem że patriotyzm jest dla ciebie obcy XD
Abstynencja zmniejsza wpływy do kasy państwa z tytułu akcyzy i podatków. Jest to działanie jawnie wywrotowe, godzące bezpośrednio w fundamenty stabilności finansowej państwa.
ja rozumiem w miesiacach letnich owocow morza nie jesc
wg srodziemiomorza to jest od maja do sierpnia. ale nie pic? czlowiek nie kaktus
Święte słowa prawisz! Mogę nue pic nic zero w inne miesiące, ale ze co nawet we wlasne urodziny nie można? To trąci dyskryminacją