Był kiedyś na pytamy jakiś obcokrajowiec? Czy wiedzieliście to?

Nie licząc ruskich trolli itp :rofl:

No , Chuck Norris :grin::grin:

3 polubienia

Tak był. Na starym Pytamy. Mój holenderski przyjaciel. Uczył się polskiego i wpisał się parę razy. Niestety, krótko, bo umarł. Nick; Kruegbaas. Po polsku, barman.

2 polubienia

Pytamy go zabiło?

4 polubienia

Nie. Uwielbiał Polskę, Polaków, naszą mentalność, Zabierałem go do Polski, bo niesamowicie lubił tam przebywać. Nasze żarcie uważał za rewelację. Bardzo szybko uczył się polskiego języka, a znał perfekcyjnie niemiecki, angielski, dobrze francuski. Z zamiłowania informatyk, a właściwie hacker. Uważał mnie za starszego brata. Wreszcie się włączył w Pytamy.Jego śmierć miała całkiem inne podłoże. Odszedł w wieku lat 35.

8 polubień

To przykre…

4 polubienia

Tak mi przykro :frowning:
Wiesz jak tu jest, czasami czytając niektóre pytania lub posty można dostać zawału :wink:

2 polubienia

Nie. Pytamy białe albo bezludne :wink:

@Bocca-Lupo chcesz powiedzieć , że w trosce o nasze zdrowie konto trzeba usunąć ? :wink:

1 polubienie

Kiedy napisał tu kilka postów, posypały się drwiące uwagi, co do błędów językowych. On spokojnie odpowiedział, że jest Holendrem i uczy się dopiero polskiego. Od razu nastąpiła diametralna zmiana, przeproszono go i wyrażono szacunek, zaoferowano pomoc.

3 polubienia

Jak masz twardą d***ę nic Ci nie grozi :joy:

1 polubienie

Szkoda, że tego nie pamiętam.

1 polubienie

To zbyt krótko trwało Udzielił się tylko w trzech pytaniach.

1 polubienie

To musialo byc dawno biorac pod uwagę schyłkowy okres starego pytamy?

@Bocca-Lupo zmusiłaś mnie do macania własnego tyłka :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Trochę masażu Ci nie zaszkodzi :joy:

1 polubienie

5 lat temu.

Rest In Peace.

Były jakies boty piszące wiadomosci PW łamaną polszczyzną

1 polubienie