żyjącego jednakowo we wszystkich?
Taki JEZUS jest moim Mistrzem, Przewodnikiem, Pocieszycielem i dlatego jestem szczęśliwy.
A kiedyś, pod wpływem ogłupiającej nauki ludzkiej i podobnej religii KK, nie znałem mojego JEZUSA. Wtedy byłem nieszczęśliwym. Nie żyję w rozmodleniu, ale żyję sensownie, w podziwianiu i kochaniu wszystkich stworzeń DSHN-u, i w rozumieniu błędności nieharmonijnej cywilizacji ludzkiej, choć ona jest wirtualną.
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
Oczywiście nie jesteśmy piękni, bo oprócz JEZUSA w nas wszystkich, mamy Go oblepionego milionami diabłów, które wpuszczamy do swego wnętrza wraz z nieprawidłowym, diabelskim pożywieniem i używkami.
A kurcze a ja myślałam, że to ty jesteś bogiem i się na niego tu promujesz.
Widzisz, jak bardzo potrafisz się mylić, i nie masz właściwego rozpoznania?
No strasznie ale myślę że będziesz namaszczonym przez Jezusa do założenia sekty.
która zmieni cały ludzki świat? Teraz widzisz, że to nie jest takie niemożliwe i absurdalne? Bo jak mawiał Napoleon, każdy żołnierz nosi buławę marszałkowską w plecaku.
No nadal nie widzę w tym sensu a sekty to najgorszy twór ograniczający ludzka wolność.
Ale dobrze trafiłeś ze swymi naukami bo ten portal też działa jak sekta, “elitarna” sekta 
Próbowano zmienić bieg historii, rozwiązując stare Pytamy. Skutecznie?
To ty rozwiązałeś stare pytamy?