Były wina Tuska?

To teraz będą wina Bidena?

Biden ms spora posiadłość w Grenville, więc nie bedzie musiał korzystać z mołdawskich piwnic. :rofl::wine_glass:

1 polubienie

Fakt. Dobrze że Tuska nie oskarżył

3 polubienia

Ja wiem że będę się w piekle smażył. Ale powinniśmy wysłać do USA pomoc. Mamy specjalistę od katastrof lotniczych. On wszystko wyjaśni w kilka chwil, raptem 10 lat. Więc pakujemy Antka do samolotu i niech się wykazuje. A ogólnie dziś wracałem do domu i w radiu było słychać dziesiątki specjalistów którzy już orzekli co się stało i dlaczego.

3 polubienia

Wina Tuska się wyprzedały “na pniu”

3 polubienia

No jak to co sie stało? Wojskowy helikoprer znalazł sie nie tam gdzie powinien. A dlaczego?
Ciemno bylo…

1 polubienie

Taka pewna? Antek by udowodnił że helikopter ostatnio miał przegląd zrobiony przez mechanika którego prababcia pochodziła z Meksyku.

1 polubienie

Eee tam. Pilot helikoptera byl naturalizowanym Meksykaninem wychowanym przez chinska pare homo mieszkajaca w Harlemie.
I do tego urodzil sie jako dziewczynka.

2 polubienia

I po to jest im potrzebny Antoni.

2 polubienia

Samolot omijał brzozę i trafił w helikopter, który był zaminowany. A piloci obu nie byli katolikami.

2 polubienia

Okaze sie, ze po prostu zabraklo instrukcji "samolot i helikoprer w tym samym punkcie czasoprzestrzeni wzajemnie sie wykluczają "

1 polubienie

Wykluczają się poprzez połączenie wzajemne…

2 polubienia