Na okładce członkowie zespołu dzierżą karabiny, a przez klaty mają taśmy z amunicją. Tyle wiem tylko, bo to moja płyta, mocno schowana i zabezpieczona. Razem z Hendrixem.
Oj to wiem…
Pytam o Hendrixa.
Ta z gołymi babami.
To ta cenniejsza dzisiaj.Szczególnie na cd,wyjątkowo.Akurat na cd dosyć szybko dopadła ten album"cenzura"
Ja tego longa, winyla dostałem od kolegi na urodziny. Ale nie pamiętam skąd ją miał. Podejrzewam, że od swego kuzyna z Holandii, który go odwiedzał.
I pamiętam, że kiedyś w trójkę tak się spiliśmy, że nic nie pamiętaliśmy. i to, że do Polski przyjechał Jaguarem. Druga połowa lat 70.
To nie long…To podwójny album.
Mieści sie na 1 cd ale nie na plycie.
Min. dlatego dlugo nie było mnie na to stać…
Ja mam pojedyńczego long- playa, właśnie z taka okładką. Płyt cd nie mam w żadnych, nie licząc tych, co je kiedyś miałem do samochodów, ale te już dawno przepadły w mrokach dziejów.
Wykluczone.Chyba ze na owej imprezie,jedna plyta robila za latający talerz.
To podwojny album a skoro w okladce o jakiej wspominasz,nie moze być mowy o niczym innym.
Cholera, tam chyba było miejsce na dwie płyty, ale ja jedną dostałem. Musiałbym to sprawdzić, będąc w Polsce. Ale płyta, na 100% - jedna. Lat prawie 40 tego nie widziałem. Tzn, widziałem w 90 latach, jak te płyty zabezpieczałem i chowałem. Są u teściów mojej mojej średniej córki.
Nie mogło być inaczej.Nawet jesli to pirat.
No więc…Posiedziałem nad tematem ok. 30 minut w nocy…Niestety tylko nad telefonem, co raczej mnie irytuje i nie pozwala się skupić…
Niemniej,jest na onym allegro jeszcze gorzej niż mi się wstępnie przez pomyłkę zdawało.Jakis winyl[!] Andrzeja Zauchy i od razu cena"w ryj",89 zł.
I kilka innych takich…Ci z pierwszych stron ofert zapewniają ze wszystko jest tanie a niestety nie jest.Jakis inny winyl,skladak by było weselej,149 zł…Żeby to choć było znane lub było gratka dla koneserów…Ale gdzie tam!
Tak ze to co znalazles z tymi dwoma składakami , jawi się jako nie lada okazja!