Cd S. sportowego 15 Katar

Już za chwilę najważniejszy mecz Orłów na mundialu w Katarze przeciwko Argentynie. Statystycznie jest dobrze - w XXI wieku wygrywaliśmy wszystkie grane ostatnie mecze fazy grupowej :sunglasses: Legenda argentyńskiej piłki - Leo Messi zapowiedział przed turniejem, że będą to jego ostatnie MŚ. Czy mundialową historię tego zawodnika zakończą Polacy ? Jazdaaa!!! :poland:

7 polubień

Dawno nie było takich emocji jak dziś. Nie mam nic przeciwko dreszczowcowi, oby z Happy endem :wink: Ściskamy kciuki i jedziemy!

4 polubienia

Dzięki, @Bond007 :+1:

2 polubienia

U mnie znów serce gada tak a rozum siak… :thinking:

2 polubienia

Czarno to widzę…
Edit.
Chociaz Dudy na trybunach nie ma to jest szansa :wink:

4 polubienia

Nic więcej nie napiszę, bo powiedzą ze kracze…

1 polubienie

Skandal z karnym. Oszust Messi

5 polubień

Karny…
Uff…

1 polubienie

TAK TAK K… TAAAK hahaha

5 polubień

Zauważyłem że im więcej gegam na naszych tym mają więcej szczęścia… :grin:

1 polubienie

5 polubień

Pan Wojciech Szczęsny.

Ale ja, jak na to patrzę, to bardzo będę cieszył się z remisu.

5 polubień

Ja też…

2 polubienia

Mój kolega rozlał piwo, po karnym…, wystarczy więc już nieszczęść. Stella Artois rozlał. Mamy jeszcze Tychy i Żywca, co ja dostarczyłem.

2 polubienia

Dzisiaj się ciemnym Kozłem posilalem…

1 polubienie

Cierpimy w tym meczu niemiłosiernie, a bezbramkowy remis póki co jest Mount Everestem możliwości. Ciekawe jak fizycznie wytrzymamy to tempo my, bo to że Argentyna wytrzyma nie ma wątpliwości :confused:

5 polubień

Ja się wydarłem jakbyśmy gola strzelili :joy:

3 polubienia

Szczęsny!
:+1::soccer:

3 polubienia

Rozpaczliwa obrona Częstochowy. Aktor Messi, wystarczy że chwilę poleżał i karny…cyrk. Szczęsny gigant. W polu niestety słabiutko, nie potrafimy dłuższej chwili utrzymać piłki. Argentyńczycy niscy, gramy świecami w powietrzu, z którymi sobie nie radzimy. Absurd. Zmiany Panie trenerze, zmiany :pray:

4 polubienia

Mam wrazenie ze nsjlepszym pilkarzem jest Szczesny… Moze na całym mundialu nawet (jedyny chbya z 0 puszczonych goli). I niech tak trwa. Szkoda tylko ze nie widać naszego ataku…

4 polubienia