Już za chwilę najważniejszy mecz Orłów na mundialu w Katarze przeciwko Argentynie. Statystycznie jest dobrze - w XXI wieku wygrywaliśmy wszystkie grane ostatnie mecze fazy grupowej Legenda argentyńskiej piłki - Leo Messi zapowiedział przed turniejem, że będą to jego ostatnie MŚ. Czy mundialową historię tego zawodnika zakończą Polacy ? Jazdaaa!!!
Dawno nie było takich emocji jak dziś. Nie mam nic przeciwko dreszczowcowi, oby z Happy endem Ściskamy kciuki i jedziemy!
Dzięki, @Bond007
U mnie znów serce gada tak a rozum siak…
Czarno to widzę…
Edit.
Chociaz Dudy na trybunach nie ma to jest szansa
Nic więcej nie napiszę, bo powiedzą ze kracze…
Skandal z karnym. Oszust Messi
Karny…
Uff…
TAK TAK K… TAAAK hahaha
Zauważyłem że im więcej gegam na naszych tym mają więcej szczęścia…
Pan Wojciech Szczęsny.
Ale ja, jak na to patrzę, to bardzo będę cieszył się z remisu.
Ja też…
Mój kolega rozlał piwo, po karnym…, wystarczy więc już nieszczęść. Stella Artois rozlał. Mamy jeszcze Tychy i Żywca, co ja dostarczyłem.
Dzisiaj się ciemnym Kozłem posilalem…
Cierpimy w tym meczu niemiłosiernie, a bezbramkowy remis póki co jest Mount Everestem możliwości. Ciekawe jak fizycznie wytrzymamy to tempo my, bo to że Argentyna wytrzyma nie ma wątpliwości
Ja się wydarłem jakbyśmy gola strzelili
Szczęsny!
Rozpaczliwa obrona Częstochowy. Aktor Messi, wystarczy że chwilę poleżał i karny…cyrk. Szczęsny gigant. W polu niestety słabiutko, nie potrafimy dłuższej chwili utrzymać piłki. Argentyńczycy niscy, gramy świecami w powietrzu, z którymi sobie nie radzimy. Absurd. Zmiany Panie trenerze, zmiany
Mam wrazenie ze nsjlepszym pilkarzem jest Szczesny… Moze na całym mundialu nawet (jedyny chbya z 0 puszczonych goli). I niech tak trwa. Szkoda tylko ze nie widać naszego ataku…